Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μήνυμα του Κόρμπου προς τον κόσμο και την... Ρενάτα! (photo)

Σε ανάρτηση στα social media προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (13/1) ο Παναγιώτης Κόρμπος. Ο αρχηγός του Ιστορικού έδωσε συγχαρητήρια στ...

Σε ανάρτηση στα social media προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (13/1) ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο αρχηγός του Ιστορικού έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν στο εκτός έδρας ισόπαλο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο του Πανιωνίου όσο και των Κρητικών.

Επίσης, αναφέρθηκε στην πιστή φίλη του Ιστορικού Ρενάτα, η που αντιμετωπίζει την επάρατη νόσο, τονίζοντας πως μπορεί να μην την ξέρει, όμως είναι σίγουρος πως είναι μαχήτρια και της μετέφερε την θετική ενέργεια της οικογένειας του Πανιωνίου!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αρχηγός των κυανέρυθρων και η φωτογραφία που δημοσίευσε:

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.. τα δώσαμε όλα σήμερα παρά την κούραση που είχαμε.. Συνεχίζουμε...

Ευχαριστούμε παρα πολυ τον κόσμο του Πανιωνίου που ήταν εκεί και μας χειροκρότησε πάρα την βροχή.. Πουθενα δεν μας αφήνετε μόνους μας...

Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο του Ο.Φ.Η για δύο λογους..πρωτον για το πανό.. Έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν χωρίζει..μονο για 90 λεπτά είμαστε αντίπαλοι..

Δευτερον ενα μεγαλο ευχαριστω για το χειροκρότημα τους προς τα εμας..ο σεβασμός και η επιβράβευση των αντιπάλων οπαδων είναι κάτι που δεν αγοράζεται αλλά κερδίζεται..

ΡΕΝΑΤΑ μπορει να μην σε ξερουμε αλλα ειμαστε σιγουροι οτι εισαι μεγαλη μαχητρια και στο τέλος θα νικησεις..

Όλη η θετική ενέργεια της οικογένειας του Πανιωνίου είναι μαζί σου!!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια