Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπέρι στα panionianea.gr: «Να μην χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας»

Παρά την τέταρτη σερί ήττα του Πανιωνίου, ο Νταβιόν Μπέρι δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός....

Παρά την τέταρτη σερί ήττα του Πανιωνίου, ο Νταβιόν Μπέρι δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός... ασχισκόρερ του Ιστορικού μίλησε στα panionianea.gr και τόνισε πως δεν πρέπει να πέσει η αυτοπεποίθηση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο τι έφταιξε και ήρθε η ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο 27χρονος γκαρντ, μετά το τέλος του αγώνα με τον σύλλογο της Πάτρας:

Για το τι δεν πήγε καλά κόντρα στον Προμηθέα: "Κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να βγαίνουμε γρήγορα στην επίθεση για να παίρνουμε εύκολους πόντους. Παίξαμε με μία δυνατή ομάδα που είχε καλό transition, έβγαινε στην επίθεση σωστά και μας χτύπησε εκεί".

Για τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες: "Συμβαίνει κάποιες φορές να χάνουμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Μπορεί να χάσεις τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και μετά να κερδίσεις πέντε σερί ματς. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια και την ομάδα".

Για το τι πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει η ομάδα: "Αυτό δεν είναι δουλειά μου να το κρίνω. Εγώ είμαι απλώς ένας παίκτης της ομάδας. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε άλλους παίκτες ή αν θα πρέπει να αλλάξει κάτι...".

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια