Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πετράκης: «Σημαντικό ρόλο το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Όσα είπαν στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα Στεφάνος Ευαγγέλου για τ...

Όσα είπαν στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα Στεφάνος Ευαγγέλου για την ήττα-αποκλεισμό της ομάδας τους από τον Ιστορικό.

Πετράκης

"Πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είχε και ο Πανιώνιος τις ευκαιρίες του. Είχαμε καλή εικόνα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ. Μετά χάσαμε την εικόνα μας, έγινε ένα μέτριο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος ήταν πιο τυχερός που σκόραρε στις φάσεις του".

Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα δεν είναι τυχαία, μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε ένα παιχνίδι και με τον Απόλλωνα μπροστά μας και έπρεπε να βρούμε την ισορροπία μας με τους παίκτες".

Ευαγγέλλου

"Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Είχαμε την κατοχή, όμως δεν σκοράραμε ένα ή δύο γκολ. Μετά δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και δεν αντιδράσαμε.

Στην φάση του πέναλτι νομίζω πως αρχικά υπάρχει επιθετικό φάουλ και στην δική μου φάση θεωρώ πως δεν υπάρχει πέναλτι".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια