Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μισαηλίδης στα panionianea.gr: «Το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ο Πανιώνιος ως φόρο τιμής στον Μάκη Δενδρινό»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά "ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ". Στην δεύτερη και τρίτη ημέρα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες με την...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά "ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ".

Στην δεύτερη και τρίτη ημέρα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες με την ομάδα του Ιστορικού να φθάνει στον τελικό αντιμετωπίζοντας την Εθνική Νότου, η οποία ήταν η νικήτρια του τελικού στο 1ο τουρνουά "ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ".

Τις απονομές των αναμνηστικών έκαναν ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ Άρης Μισαηλίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, η αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης Ιωάννα Καριοφύλλη, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λινάρδος, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Ακαδημίας μπάσκετ Πάρης Λουτριώτης και οι τρεις παίκτες παλαίμαχοι, Γιώργος Καράγκουτης, Μάκης Δρελιώζης, Γιώργος Μποσγανάς που αναδείχθηκαν από το φυτώριο μπάσκετ του Ιστορικού την δεκαετία του '90 και είχαν προπονητή τον Μάκη Δενδρινό.

Μετά το τέλος του 1ο Τουρνουά "ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ" ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ Άρης Μισαηλίδης δήλωσε στα panionianea.gr τα εξής :

''΄Ηταν ένα πολύ όμορφο τουρνουά, έγινε στην μνήμη του Μάκη Δενδρινού, ενός ανθρώπου ο οποίος εκτός από την μεγάλη του προσφορά στο μπάσκετ, διακρίθηκε και για το ήθος του. Ο Πανιώνιος το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ως φόρο τιμής, ήταν να διοργανώσει αυτό το τουρνουά, στην μνήμη αυτού του μεγάλου αθλητή και προπονητή. Ήταν πάρα πολύ αξιόλογος, μια μεγάλη προσωπικότητα στο μπάσκετ και του οφείλει πολλά το άθλημα.''











Φωτογραφίες : Δ. Βλάχος
Eπιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια