Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας στα panionianea.gr: «Να βοηθήσω τον Πανιώνιο να μείνει στις υψηλές θέσεις»

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό μίλησε στα panionianea.gr ο Γιώργος Μασούρας . Ο επιθετικός του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ ά...

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό μίλησε στα panionianea.gr ο Γιώργος Μασούρας.

Ο επιθετικός του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- πως όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου, τότε συνήθως θα δεχτείς κάποιο τέρμα, ενώ συμπλήρωσε πως από την στιγμή που η ομάδα δημιουργεί τόσες ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ στα επόμενα παιχνίδια.

Επίσης αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί για την ομάδα, ενώ μίλησε και για τους στόχους που έχει θέσει έως τον Ιανουάριο με την κυανέρυθρη φανέλα (σ.σ. στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό).

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του Πανιωνίου στα panionianea.gr:

Για το παιχνίδι και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: "Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε τη νίκη. Ανέλπιστα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Έτσι γίνεται συνήθως, όταν δεν μπορείς να σκοράρεις πρώτος, θα δεχτείς ένα τέρμα. Θεωρώ πως κάναμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ένα πολύ καλό παιχνίδι, κρατάμε τα θετικά. Όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα έρθει και το γκολ. Πιστεύω ότι στο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν συνδυασμός της ατυχίας και μίας μουδιασμένης εικόνας που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε αρκετό χρόνο".

Για το αν θα μπορούσε να ανατρέψει το σκορ η ομάδα αν ερχόταν νωρίτερα η ισοφάριση: "Αυτό νομίζω ότι φάνηκε. Αυτό κράταγε ο Λεβαδειακός με νύχια και με δόντια, που ήταν μπροστά στο σκορ. Αν έτρωγε νωρίτερα το γκολ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί: "Είναι ένα παιχνίδι τελικός για την ομάδα των Ιωαννίνων και εμείς όμως θέλουμε να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία. Κόντρα στον Λεβαδειακό χάσαμε μία ευκαιρία, θα έχουμε όμως μία ακόμα ευκαιρία στα Γιάννινα. Τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία για να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να είμαστε στις πρώτες πέντε θέσεις της βαθμολογίας".

Για τους στόχους που έχει θέσει έως τον Ιανουάριο που θα αποχωρήσει από τον Πανιώνιο: "Θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ, να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να έχει καλή ψυχολογία εν όψει της συνέχειας με καλά αποτελέσματα, ώστε να πετύχει τους στόχους της".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια