Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντουρμισάϊ: «Η εμπειρία ήταν καταπληκτική, τυχερός που σκόραρα»

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Φιορίν Ντουρμισάϊ, μίλησε μίλησε για την μεγάλη διάκρισή της Εθνικής Ενόπλων αλλά και το μέλλον που έχει. Π...

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Φιορίν Ντουρμισάϊ, μίλησε μίλησε για την μεγάλη διάκρισή της Εθνικής Ενόπλων αλλά και το μέλλον που έχει.

Παρακαταθήκη στην επόμενη φουρνιά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα στελεχώσουν την Εθνική Ενόπλων, αφήνουν όσοι κατέκτησαν την πρόκριση στην Ολλανδία, σύμφωνα με τον άσο του Ιστορικού, που τόνισε:

 «Το ταξίδι μας στην Ολλανδία είχε αίσιο τέλος, αφού κατακτήσαμε την πρόκριση στην τελική φάση. Επιστρέψαμε στην Ελλάδα έχοντας μία πολύ γλυκιά ανάμνηση. Η εμπειρία ήταν καταπληκτική, περάσαμε πολύ όμορφα. Αφήνουμε παρακαταθήκη στην επόμενη φουρνιά, καθώς η πλειονότητα από εμάς δεν θα προλάβει το ταξίδι στην Κίνα. Κάναμε την δύσκολη δουλειά, όπως οφείλαμε και τώρα θα πρέπει και οι επόμενοι να τιμήσουν την πατρίδα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό». Ο 22χρονος φορ κατέληξε, σχετικά με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Γερμανία: «Ήμουν τυχερός και σκόραρα, θα μπορούσε να είχε πετύχει γκολ οποιοσδήποτε άλλος...».

Δεν υπάρχουν σχόλια