Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια αυτοπεποίθηση...

Γράφει ο Λουζιτανός... Είναι ωραίο το αίσθημα να κάτσεις να γράψεις για τον Πανιώνιο Κυριακάτικα, μετά από μια τέτοια εμφάνιση και νίκη...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Είναι ωραίο το αίσθημα να κάτσεις να γράψεις για τον Πανιώνιο Κυριακάτικα, μετά από μια τέτοια εμφάνιση και νίκη του Σαββάτου. Η ομάδα έδινε ένα κομβικό κατά τη γνώμη μου παιχνίδι, στην έδρα μιας από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, έχοντας τον αρχηγό της απόντα, ο οποίος μάλιστα ήταν σε μεγάλη φόρμα τελευταία.

Αυτό που είδαμε στην Ξάνθη ήταν ίσως μια από τις πιο καλές εμφανίσεις φέτος. Όχι γιατί ο Ιστορικός απλά κέρδισε, όχι γιατί πέρα από τις συνηθισμένες γκάφες των αμυντικών μας (για την ακρίβεια του Πιρίζ και κυρίως αυτή του Ντομίνγκες που ευτυχώς δεν πληρώσαμε) η Ξάνθη δεν απείλησε, αλλά κυρίως επειδή φαινόταν στην ψυχολογία της ομάδας ότι κατέβηκε για να νικήσει! Είδαμε επιτέλους πρόσωπα παικτών αποφασισμένα, είδαμε σωστή διαχείριση του αγώνα από τους παίκτες, αλλά και από τον προπονητή, είδαμε να μην γίνεται αισθητή η απουσία του Κόρμπου, είδαμε ένα ομοιογενές σύνολο και ένα οικογενειακό κλίμα τόσο στην αφιέρωση του γκολ στον αρχηγό όσο και στα πανηγύρια μετά τη λήξη. Τέλος, είδαμε και τον αγωνιστικό τσαμπουκά που τόσο μας είχε λείψει από την περασμένη σεζόν!

Ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ, άλλωστε ο Ιστορικός πάντοτε κάνει ευκαιρίες, αλλά η μεγάλη διαφορά ήταν στην αγωνιστικότητα που είδαμε μετά το γκολ και την αμυντική κυρίως, αποτελεσματικότητα.

Όλοι οι παίκτες είχαν καλά επίπεδα απόδοσης, αλλά κατά τη γνώμη μου ατομικά ξεχώρισαν ο Τσιλούλης, που σίγουρα κάνει τη διαφορά ως εξτρέμ, ο Μασούρας που εκτός από σκόρερ ήταν συνεχώς πηγή κινδύνων, ο Ντούρμι που κατάπιε πολλά χιλιόμετρα και λίγο έλειψε να σκοράρει και αυτός με το φάουλ, ο Πιρίζ που αναπλήρωσε ικανοποιητικά το κενό του Κόρμπου και ο Μπανανά που επιτέλους ήταν αλάνθαστος.

Το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό λοιπόν, μια μεγάλη νίκη που ανεβάζει και βαθμολογικά την ομάδα, αλλά κυρίως η εμφάνιση αυτή αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Συγχαρητήρια και στους οπαδούς μας που ακολούθησαν την ομάδα και αναμένουμε τη συνέχεια μετά τη διακοπή, με τη Λαμία η οποία θέλει προσοχή ως ομάδα, καθότι φέτος είναι βελτιωμένη και πιο έμπειρη από την προηγούμενη σεζόν. Νομίζω όμως, ότι με γεμάτο γήπεδο η ομάδα θα μας ανταμείψει με τη νίκη και ελπίζω και με ανάλογα καλή εμφάνιση.

Τέλος, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τη «νέα» ομάδα του μπάσκετ, η οποία πρέπει να υλοποιήσει την συγκρατημένη αισιοδοξία που υπάρχει μετά την ενίσχυση του ρόστερ και με αποτελέσματα. Ο κόσμος του Ιστορικού πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να αφήσει πίσω του τις πικρίες της περασμένης κατάστασης που μόνο κακό έκαναν στην ομάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια