Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν είχαμε τον έλεγχο σε κάποια σημεία, συνεχίζουμε με την ίδια ψυχή»

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη έναντι του Ροδίων Άθλησις, καθώς γ...

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη έναντι του Ροδίων Άθλησις, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-3 σετ, στο τάι μπρεικ στο κλειστό του Μετς (17/11).

Σίγουρα οι κυανέρυθροι έχουν βελτιωθεί στον τρόπο παιχνιδιού τους, καθώς έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο, σε ένα δύσκολο παιχνίδι και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αλλά κάτι η διαιτησία, κάτι η έλλειψη συγκέντρωσης ο Ιστορικός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Όμως η ομάδα έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια.

Μετά το παιχνίδι, η τεχνικός της ομάδας Κατερίνα Οικονόμου και ο παίκτης των κυανέρυθρων Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μίλησαν αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Κατερίνα Οικονόμου 
''Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου μας... Εμείς σταθήκαμε στο ύψος μας, καταφέραμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια και κρατάμε τον ένα βαθμό, σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε και τους δύο, αλλά στην κρίσιμη στιγμή μας πιέσανε παραπάνω και δεν καταφέραμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού... Δεν πειράζει, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου, αλλά όπως είπα και πριν κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε με την ίδια ψυχή και το ίδιο πάθος...''.



Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
''Ηταν ένα πολύ δύσκολο ματς και το περιμέναμε. Είχαμε δουλέψει γι΄αυτό το ματς, προσπαθώντας να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά, φάνηκε η εμπειρία κάποιων παικτών, κάναμε λάθη, δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, αλλά πιστεύω ότι μας στοίχησε στην συγκέντρωση... Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εμφανισή μας, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε λίγο καλύτερα, αλλά σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τα επόμενα ματς...''.

Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια