Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τέλος ο Φραγκιάς, προς επιστροφή ο Χουγκάζ!

Και οι εξελίξεις στον μπασκετικό Πανιώνιο δεν λένε να σταματήσουν... Ο Βασίλης Φραγκιάς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ισ...

Και οι εξελίξεις στον μπασκετικό Πανιώνιο δεν λένε να σταματήσουν...

Ο Βασίλης Φραγκιάς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιστορικού, καθώς φαίνεται πως διαπιστώθηκε διαφορά φιλοσοφίας με την ομάδα.

Από τον Πανιώνιο αναφέρουν πως ο έμπειρος coach δήλωσε την παραίτηση του για προσωπικούς και λόγους υγείας, η οποία και πρόκειται να γίνει αποδεκτή.

Πλέον, το όνομα του Κρις Χουγκάζ είναι το επικρατέστερο για τον πάγκο του Ιστορικού.

Ο εν λόγω προπονητής αποχώρησε από τους κυανέρυθρους πριν από λίγες εβδομάδες και πλέον είναι στην Μπρνο, όμως φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη Νέα Σμύρνη.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σε εκτίμηση τον Χουγκάζ, καθώς ο αγαπητός στον κυανέρυθρο κόσμο προπονητής μπήκε το περασμένο Καλοκαίρι μπροστά σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση για τον σύλλογο.

Μάλιστα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πιθανό να μείνει στην ομάδα ο Μπράντον Γουντ, ο οποίος είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια του για τον Φραγκιά και όχι γενικότερα για τους ανθρώπους της ομάδας.

Μετά την αποχώρηση του Φραγκιά όλα πλέον είναι ανοιχτά για το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ...

Δεν υπάρχουν σχόλια