Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρούπτσος: «Ο Πανιώνιος γυρνάει στην φυσική του θέση, αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε»

Στην κάμερα του panionianea.gr μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλμυρό και της κυανέρυθρης γιορτής ο Κώστας Ρούπτσος.

Στην κάμερα του panionianea.gr μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλμυρό και της κυανέρυθρης γιορτής ο Κώστας Ρούπτσος.

Ο νέος επενδυτής του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, ο οποίος θα αναλάβει να στήσει την ΠΑΕ για την επόμενη ημέρα του Ιστορικού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μίλησε στους Γιώργο Καρμίρη & Παναγιώτη Κυπραίο κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής του Panionianea TV από το στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε: 

"Η ζωή είναι στιγμές και ο Πανιώνιος έχει τις δικές του ποδοσφαιρικές στιγμές. Είναι μία στιγμή που η ομάδα αλλάζει ζωή, γιατί φεύγει από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πάει στο επαγγελματικό. Γυρνάει πλέον στην φυσική του θέση και προσδοκούμε όλοι το καλύτερο. Πολλοί άνθρωποι δουλεύουν, γίνονται εντατικές εργασίες για να καταφέρει να επανέλθει ο Πανιώνιος στην κανονική του ποδοσφαιρική ζωή. Προσπαθούμε να κλείσουμε όλα τα μέτωπα, να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται προς την σωστή κατεύθυνση, προκειμένου η ομάδα να προετοιμαστεί, να καταφέρει την συμμετοχή της Superleague 2 και να οργανωθεί μία καλή ανταγωνιστική ομάδα για το επόμενο πρωτάθλημα".

Όσον αφορά για το αν έχει άγχος και πίεση για το έργο που έχει μπροστά του, είπε: 

"Έτσι είναι η ζωή μου και η δουλειά μου που έχω μάθει να ζω στην πίεση. Η αλήθεια είναι πως είναι πολλοί οι παράμετροι που επηρεάζουν την επόμενη ημέρα του Πανιωνίου και προσπαθούμε να το μαζέψουμε απ' όλες τις μεριές. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ και επίσης ότι αυτό που θα καταφέρουμε θα έχει μία ανταπόκριση, θα το ευχαριστηθούμε και θα το υποστηρίξει και ο κόσμος, ώστε να είναι καλύτερη η επομενη ημέρα του Πανιωνίου".

Δείτε στο βίντεο όσα αναλυτικά είπε ο κ. Ρούπτσος (από το 30:57): 

Δεν υπάρχουν σχόλια