Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η Ποιότητα της ομάδας θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια»

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα, καθώς εντός έδρας,  δεν κατάφερε να κερδίσει την Καλαμάτα και  γ...

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα, καθώς εντός έδρας, δεν κατάφερε να κερδίσει την Καλαμάτα και γνώρισε την ήττα με 0-3 σετ στο γήπεδο του Μετς (03/11). 

Αυτό που κατά κύριο λόγο στέρησε την νίκη από τους κυανέρυθρους είναι η νευρικότητα και το άγχος της πρεμιέρας, αλλά και η έλλειψη συγκέντρωσης στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού. Όμως η ποιότητα της ομάδας θα φανεί σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια, καθώς το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Μετά το παιχνίδι, η τεχνικός της ομάδας Κατερίνα Οικονόμου και ο παίκτης των κυανέρυθρων Μάριος Βλαβιανός μίλησαν αποκλειστικά στα panionianea.gr.


Κατερίνα Οικονόμου

΄΄Σήμερα ήταν η πρεμιέρα μας, δεν είχαμε καλό ρυθμό και δεν καταφέραμε να πάρουμε κανένα βαθμό...Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά, αυτά έχει το βόλεϊ ... Σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε με τις επόμενες αγωνιστικές, έχοντας καλύτερη εικόνα, γιατί σαφέστατα η σημερινή εικόνα δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα των παικτών που έχει ο Πανιώνιος...΄΄.

Μάριος Βλαβιανός

΄΄Ξέραμε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη έκπληξη, η Καλαμάτα ήταν πάρα πολύ καλή σήμερα, τους βγήκαν τα σερβίς και η υποδοχή, ενώ εμείς εμφανιστήκαμε νευρικοί, με άγχος και μπήκαμε με το αριστερό στο πρωτάθλημα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στο Αίγιο και φυσικά πρέπει να το κερδίσουμε...΄΄.

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια