Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταύρος Κατσούλης : ''Πολλές οι διακρίσεις του ιστορικού στο Τζούντο''

Ο Σταύρος Κατσούλης  έφορος του τμήματος Τζούντο και μέλος του Ερασιτέχνη του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ, μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr , γ...

Ο Σταύρος Κατσούλης έφορος του τμήματος Τζούντο και μέλος του Ερασιτέχνη του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ, μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr, για τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες του τμήματος, για τον απόηχο του 5ου Panionios Judo Cup και για τους επόμενους στόχους του τμήματος.

Για το τμήμα Τζούντο : 

Το Τζούντο είναι ένα τμήμα που λειτουργεί τα τελευταία 12 χρόνια. Ξεκίνησε να λειτουργεί όπως ήταν φυσικό με πολύ λίγους αθλητές, γιατί ο σύλλογος δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια τέτοιο τμήμα. Όμως με την πολύ σοβαρή δουλειά που έγινε και συνεχίζει να γίνεται, έχει φέρει πολλές διακρίσεις, δεκάδες μετάλλια, εντός και εκτός συνόρων. Επίσης μετράμε πολλές διακρίσεις και σε βαλκανικούς αγώνες, με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας Τζούντο. Για τα χρόνια λειτουργίας του τμήματος είναι πάρα πολλές και σημαντικές οι διακρίσεις αυτές, είμαστε μέσα στις τρεις πρώτες δυνάμεις του Ελλαδικού χώρου, το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό, προσπαθούμε να φέρουμε κ.α παιδιά στο τμήμα, για να το γνωρίσουν, να το αγαπήσουν, καθώς δεν είναι στα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα και φυσικά εάν θελήσουν να έχουν και αγωνιστικές συμμετοχές, υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.

Για το 5ο Panionios Judo Cup : 

Είναι η 5η χρονιά που το διοργανώσαμε, έγινε στο κλειστό της Αρτάκης, σε αυτό το ιστορικό γήπεδο και είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που γίνεται σε αυτό το γήπεδο, διότι γκρεμίζεται και γίνεται ακόμα πιο σύγχρονο. Παρόλαυτα οι κατηγορίες που πήραν μέρος έφτασαν τις 450 με 500 συμμετοχές που είναι απ΄τις μεγαλύτερες συμμετοχές σε τουρνουά που έχει γίνει στην Ελλάδα. Επίσης πάρα πολύς κόσμος στι εξέδρες, υπέροχη ατμόσφαιρα, μαζί με προπονητές, αθλητές, γονείς κτλ έχουν ξεπεράσει τις 2000 παρουσίες στο Αρτάκης και αποτελεί μεγάλη διαφήμιση για τον Πανιώνιο, αλλά και την πόλη της Νέας Σμύρνης γενικότερα.

Για τις επιτυχίες του τμήματος : 

Από πλευράς επιτυχιών για το τμήμα, πέρα των συμμετοχών κτλ που είπα προηγουμένως ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς πήραμε 5 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια και στην τελική γενική κατάταξη πήραμε την 3η θέση. Οπότε ναι είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τις επιτυχίες του συλλόγου. Πάντα ο σύλλογος είναι στις πρώτες θέσεις έχοντας αξιόμαχους αθλητές, όπως και όλοι οι προπονητές, οι εθελοντές και οι γονείς έχουν δώσει και δίνουν τον καλύτερο ευατό τους για την διοργάνωση αυτή και όχι μόνο...

Για τους επόμενους στόχους : 

Περιμένουμε να ανακοινωθεί το κάλενταρ της επόμενης χρονιάς, φυσικά σε αυτό θα είναι και η συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου αποτελεί και το πρόκριμα για τους αθλητές, για να συμμετάσχουν και στις εθνικές ομάδες, επίσης είναι και η προσπάθεια που κάνουμε κάθε χρόνο για να συμμετάσχουμε και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για να πάρουν οι αθλητές όσες περισσότερες και σημαντικότερες εμπειρίες μπορούν.

Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια