Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τελειώνει» ο Χουγκάζ και δύο παίκτες!

Λίγες ώρες μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος από τον Σταύρο Αλευρογιάννη στον Γιώργο Χριστοδουλόπ...

Λίγες ώρες μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος από τον Σταύρο Αλευρογιάννη στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, φαίνεται πως θα υπάρξει και η πρώτη σημαντική αλλαγή στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρις Χουγκάζ βρίσκεται στον δρόμο της εξόδου (αν ήδη δεν τον έχει προχωρήσει), καθώς οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες. Πριν από λίγο καιρό και όταν ο Χριστοδουλόπουλος επιχείρησε για πρώτη φορά να μπει στην διοίκηση του Πανιωνίου, ο Χουγκάζ είχε αρνηθεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κυανέρυθρων, καθώς δεν είχε εμπιστοσύνη στο όλο εγχείρημα.

Μάλιστα, ήδη έχει δει το φως της δημοσιότητας ένας Έλληνας προπονητής για πιθανός αντικαταστάσης του Χουγκάζ. Ο λόγος για τον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος εργαζόταν μέχρι τον Μάρτιο του 2017 στην Εθνική Κατάρ.

Τέλος, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν από το κυανέρυθρο ρόστερ οι Μπράντον Μπράουν και Τέιλορ Τζονς.

Οι δύο Αμερικανοί δεν έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν ιδιαίτερα με την απόδοση τους και φαίνεται πως η νέα διοίκηση βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση για γκαρντ και σέντερ.

Στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, ο Πανιώνιος έχει εντός έδρας αγώνες με τον Παναθηναϊκό, το Ρέθυμνο και τον Κολοσσό, ενώ θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια