Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άδικη ήττα για τον Ιστορικό

Στις λεπτομέρειες ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό η ομάδα Νέων του Ιστορικού, σε ένα παιχνίδι που ο παράγοντας διαιτησία έπαιξε τον ρ...

Στις λεπτομέρειες ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό η ομάδα Νέων του Ιστορικού, σε ένα παιχνίδι που ο παράγοντας διαιτησία έπαιξε τον ρόλο του!

Μόλις στο 3' δόθηκε πέναλτι στον γηπεδούχο Παναθηναϊκό, το οποίο έφερε τα έντονα παράπονα των κυανέρυθρων, καθώς η απόφαση του διαιτητή ήταν τουλάχιστον υπερβολική. Ο Αθανασόπουλος σκόραρε από τα 11 βήματα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο τέλος του ημιχρόνου ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όπου ο Σουσώνης δεν κατάφερε να σκοράρει από θέση τετ α τετ.

Με την είσοδο των δύο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος μπόρεσε τελικά να ισοφαρίσει σε 1-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντούλου στο 53′.

Στη συνέχεια μάλιστα οι κυανέρυθροι είχαν καλές ευκαιρίες με τους Νομικό, Σουσώνη, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ενήργησε σωστά και κράτησε το 1-1.

Μέχρι που στο 80′ ο Παπαδόπουλος με ωραία ενέργεια και σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Παναθηναϊκο, κόντρα στην ροή του αγώνα και ενώ ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που άξιζε να φτάσει στη νίκη.

Γενικότερα πάντως οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν έντονα παράπονα για τα διαιτητικά σφυρίγματα στο παιχνίδι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Ζαγαρίτης, Παλασκώνης, Σκεντεράι, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (73′ Σαντικάι), Τζαβίδας (71′ Παπαθανασίου), Καλομοίρης (60′ Παπαδόπουλος), Σερπέζης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Ιωαννίδης, Τριάντης, Μίκο, Αγγέλης, Φίλων, Σουσώνης, Ζώτος (80′ Ρέτσος), Ντούλος (75′ Δαυίδης), Δουγένης (50′ Νομικός), Γρίβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια