Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έπεσε... μαχόμενος ο Ιστορικός

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα το πρωτάθλημα της Α1 ο Ιστορικός, που ηττήθηκε εντός έδρας στις... λεπτομέρειες από την Κύμη με 89-9...

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα το πρωτάθλημα της Α1 ο Ιστορικός, που ηττήθηκε εντός έδρας στις... λεπτομέρειες από την Κύμη με 89-93.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι ουσιαστικά τις τελευταίες ημέρες έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, με πολλούς από τους παίκτες βρίσκονται πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα, προσπάθησαν και σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης ήταν μπορστά στο σκορ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, δυστυχώς, δεν κατάφεραν να μπουν σε ρόλο... οδηγού στο σκορ, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν την ήττα.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης, με το σκορ να μένει σε χαμηλά επίπεδα (11-11, 5'). Σίνγκλερ και Χάρις έδωσαν λύσεις στον Πανιώνιο και η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε προβάδισμα (20-16, 8'). Η Κύμη έμεινε κοντά στο σκορ και με καλάθι του Τουντζιαράκη μείωσε σε 22-20, στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Διαφορετικό ήταν το σκηνικό στο δεύτερο δεκάλεπτο. Εκεί οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη κατάφεραν να πάρουν τα ηνία, με Ουμπίλα και Χόρτον μπροστάρηδες (25-31, 14'). Ο Πανιώνιος δεν έχασε την επαφή του με το σκορ και χάρη σε Μπέρι και Μπράουν μείωσε (32-33, 16'). Το ντέρμπι παρέμεινε μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου, με την Κύμη να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός πόντου (43-44).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και έφεραν... τούμπα το ματς. Τέιλορ και Μπέρι ανέλαβαν δράση και ο Πανιώνιος «έχτισε» διαφορά (57-50, 24'). Η απάντηση της Κύμης ήταν άμεση. Ένα επί μέρους 9-0 από Σαγκς και Ουάσινγκτον ανέτρεψε την κατάσταση (57-59, 27').

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, όμως η Κύμη είχε τον έλεγχο με Κάμφος και Τουντζιαράκη (65-71, 33'). Ο Ουμπίλα φώναξε παρών και ανέβασε τη διαφορά για την Κύμη (70-77, 34'). Ο Πανιώνιος δεν παραδόθηκε και με τους Δίπλαρο και Μπέρι να σκοράρουν μείωσε σε απόσταση... βολής (80-81, 37'). Ο Σαγκς σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα έφερε στο +5 την Κύμη (83-88, 40'' για το τέλος. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στις ειδικές καταστάσεις, με την Κύμη να έχει την ψυχραιμία και να φτάνει στη νίκη.

Οι κυανέρυθροι παρά τα προβλήματα, την καθυστέρηση στον καταρτισμό του ρόστερ και τους νέους τους παίκτες, έδειξαν καλά δείγματα και είναι σίγουρο πως θα δώσουν μεγάλη μάχη φέτος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χουγκάζ): Δίπλαρος 15 (1), Μπέρι 19, Τέιλορ 12, Χάρις 8 (2), Σινκλέρ 16 (2), Καμαριανός 4, Καμπερίδης, Μπράουν 8 (2), Χουγκάζ 1, Τζονς 6

ΚΥΜΗ (Καστρίτης): Μπολντς 12 (2), Όρτον 9, Σαγκς 8, Κάμφορ 11 (1), Ουάσινγκτον 23 (4), Πουλιανίτης, Τσιάρας, Στυλιανού 2, Μαραγκός 4, Τουντζιαράκης 9, Γερομίχαλος, Ουμπίλα 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια