Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει μία από τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής που διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου (6/10 ...

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει μία από τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής που διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου (6/10 - 18.15) στη Νέα Σμύρνη μεταξύ Πανιωνίου & Άρη.

Αναμφίβολα πρόκεται για ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής καθώς αφενός θα αναμετρηθούν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφετέρου προμηνύεται ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς του τριημέρου συνολικά με ιδιαίτερη βαθμολογική και όχι μόνο σημασία.

Η νίκη των κυανέρυθρων προσφέρεται στο 2.35, η ισοπαλία στο 2.85 ενώ ενδεχόμενη επικράτηση των φιλοξενούμενων δίνει 3.00.

Μεταξύ άλλων παρατηρείται πολύ μικρή απόκλιση μεταξύ των 3 πιθανών σημείων του αγώνα (1-Χ-2), κάτι που είχε επαναληφθεί σχεδόν σε όλους τους προηγούμενους αγώνες μεταξύ των 2 ομάδων στην πλατεία, γεγονός που επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του ντέρμπι με οριακό φαβορί τους γηπεδούχους έναντι των κίτρινων.

Στην ελκυστική τιμή του 2.15 βρίσκεται το ''over 2.5'' και θα επαληθευτεί σε περίπτωση που σημειωθούν στο ματς 3 ή περισσότερα τέρματα.

Λίγο κάτω από τον ''διπλασιασμό'' (1.85) κυμαίνεται το ''goal/goal'' και θα επιβεβαιωθεί σε περίπτωση που σκοράρουν και οι 2 ομάδες, όπως έχει συμβεί στις 4 από τις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των 2 ομάδων στη Νέα Σμύρνη.

Στο παρακάτω link απεικονίζονται αναλυτικά όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές στα πλαίσια της εν λόγω αναμέτρησης : https://pamestoixima.opap.gr/el/retail-event#soccer-1538984625


Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια