Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πωλίνα Τριγωνίδου: «Περήφανη που θα φοράω την φανέλα του Πανιωνίου»

Η Πωλίνα Τριγωνίδου , η νέα παίκτρια του Ιστορικού στο βόλεϊ, μια εξαιρετική δημοσιογράφος, μια νέα, πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη παρου...

Η Πωλίνα Τριγωνίδου, η νέα παίκτρια του Ιστορικού στο βόλεϊ, μια εξαιρετική δημοσιογράφος, μια νέα, πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη παρουσία, που έχει απασχολήσει τα media άπειρες φορές, με τα καμώματα της, μιλάει στα panionianea.gr για το νέο της σπίτι, τα νέα επαγγελματικά της σχέδια και άλλα ενδιαφέρονται.

Από τον Σπύρο Καλαματιανό

Πως νιώθεις που έχεις έρθει στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ;

"Είμαι πραγματικά πολύ περήφανη που φέτος το νέο μου σπίτι θα είναι ο Ιστορικός σύλλογος του Πανιωνίου και θα φοράω αυτή την ιερή φανέλα¨.

Είναι πρόκληση για εσένα;

"Πρόκληση και τεράστια ευκαιρία. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που θα αγωνιστώ με την ομάδα του Ιστορικού και να είστε σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εγώ και η ομάδα μου".

Προβλέπεις δύσκολή ή εύκολη σεζόν;

"Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δύσκολο, όμως θα βάλουμε τα δυνατά μας για να φέρνουμε όσο περισσότερες νίκες γίνεται. Άλλωστε αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά και πρέπει μόνο να πρωταγωνιστεί".

Παράλληλα είσαι και δημοσιογράφος και από την περσινή σεζόν είσαι στο δυναμικό του epsilon, Πόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάζεις μαζί; 

"Ολα είναι δυνατά, αρκεί να υπάρχει θέληση και σωστό πρόγραμμα. Ναι ύστερα από την Θεσσαλονίκη και τις ενασχολήσεις μου με το ραδιόφωνο και τα υπόλοιπα που έχω ασχοληθεί ήρθα στο κανάλι του epsilon μετά την συμμετοχή μου στο Survival Secret και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ήμουν και είμαι μπρος και πίσω από τις κάμερες, αποκομίζοντας σπουδαίες και δυνατές εμπειρίες".

Μίλησε μου για την συμμετοχή σου στο Survival secret...

"Θα ακουστεί κοινότυπο, αλλά ήταν μια υπέροχη εμπειρία, που σίγουρα θα την ξαναζούσα".

Περιέγραψε μου τον εαυτό σου...

"Δυναμική, πεισματάρα, ευαίσθητη και ονειροπόλα με την καλή έννοια".

Η ευχή σου για τη νέα σεζόν; 

"Το βασικό είναι να έχουμε υγεία και από εκεί και πέρα μακάρι να έχουμε μια υπέροχη σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια