Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήραν... αυτοκίνητα οι Αμερικανοί (photos)

Οι Αμερικανοί παίκτες του Πανιωνίου παρέλαβαν τα αυτοκίνητα τους, με την κυανέρυθρη ΚΑΕ να προχωρά στην παρακάτω σχετική ανακοίνωση: &...

Οι Αμερικανοί παίκτες του Πανιωνίου παρέλαβαν τα αυτοκίνητα τους, με την κυανέρυθρη ΚΑΕ να προχωρά στην παρακάτω σχετική ανακοίνωση:

"Ασφαλής και άνετη μετακίνηση από την "Avance Rent A Car"

Με το κλειδί των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, στα χέρια τους, οι Αμερικάνοι παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, εγκαινίασαν την συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας της ΚΑΕ με την εταιρία «Avance Rent A Car», η οποία προσφέρει όλες τις εγγυήσεις για την ασφαλή και άνετη μετακίνηση των E.J. Singler, Nate Britt, Jimmie Taylor, Jammie Skeen, Darnell Harris, Davion Berry και Brandon Βrown.

H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ευχαριστεί θερμά την «Avance Rent A Car» και την εταιρία Progame για την συμβολή της στην σύναψη της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Η ΠΕΙΡΑ ΤΗΣ “AVANCE RENT A CAR”
Η «Avance Rent A Car» ιδρύθηκε το 1992 και όλα τα χρόνια της λειτουργίας της φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και ανανεώνει. Άλλωστε, διαθέτει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στην Κύπρο και παρουσία σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια, ενώ η πολύ μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων οχημάτων και οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών! Τα πολλαπλά οφέλη του προγράμματος εταιρικών πελατών της Avance, στις χαμηλότερες τιμές και με αποκλειστική εξυπηρέτηση, θα καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα www.avance.gr
και μάθετε λεπτομερώς όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει η «Avance Rent A Car».



Δεν υπάρχουν σχόλια