Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αποκαλυπτήρια» και πρωτιά για τους Παίδες του Ιστορικού (photos)

Τα...διαπιστευτήρια της πρωταθλήτριας ΕΣΚΑΝΑ και δευτεραθλήτριας ομάδας στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, έχοντας νέα σύνθεση από την π...

Τα...διαπιστευτήρια της πρωταθλήτριας ΕΣΚΑΝΑ και δευτεραθλήτριας ομάδας στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, έχοντας νέα σύνθεση από την περσινή ομάδα των Παμπαίδων (γεννηθέντες 2003), έδωσε η ομάδα Παίδων του Πανιωνίου, κατακτώντας αήττητη την πρώτη θέση στο 1ο τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» που διοργανώθηκε στην Καστοριά.

Οι εμφανίσεις των «κυανέρυθρων» και στους τρείς αγώνες, ήταν επιβλητικές, παρά την έναρξη της προετοιμασίας τους, πριν απο μια εβδομάδα και τα νικηφόρα αποτελέσματα, επιβεβαίωσαν την αναγνώριση της απόδοσης τους. Η ομάδα Παίδων, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κώστα Μελέτη και του άμεσου συνεργάτη του, Γιώργου Σολωμού που επέστρεψε στην Ακαδημία μπάσκετ, ύστερα από 19 χρόνια, κέρδισε τα εύσημα από τους διοργανωτές του τουρνουά για το ήθος και την αθλητική παιδεία και την πειθαρχία όλων των παικτών της.

Τα αποτελέσματα: 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Καστοριά 69-37
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Άρης 74-64
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Α.Γ.Σ Ιωαννίνων 67-57
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Καστοριά (Έφηβοι) 64-58

Η σύνθεση της ομάδας Παίδων: Μαντελάς, Γκίκας, Σιγάλας, Κανελλόπουλος, Χρήστου, Κωστακόπουλος, Λάζαρης, Νιβολιανίτης, Μαγγανάς, Σκαρμούτσος, Καραογλάνης, Μακαριάδης, Σταυλάς, Πετρίδης.

Κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: «Ικανοποιητικά συμπεράσματα, πολλά περιθώρια ομαδικής βελτίωσης»

Στο πληθωρικό επιθετικό ταλέντο των παικτών της ομάδας Παίδων και στα περιθώρια βελτίωσης τους στα αμυντικά καθήκοντα τους και την απόκτηση ομοιογένειας, αναφέρθηκε ο τεχνικός Κώστας Μελέτης που συνεχίζει στο ίδιο πόστο της ομάδας που απαρτίζεται στην νέα αγωνιστική περίοδο από την περσινή ομάδα των Παμπαίδων.

«Η πλειοψηφία των παικτών της παιδικής ομάδας, προέρχεται από τους Παμπαίδες, έχοντας τις μεταγραφικές προσθήκες του Μαντέλα και του Μούσα. Βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της προετοιμασίας μας για να αρχίσουμε την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, στις 17 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ομάδα που έχει παίκτες με επιθετικό ταλέντο και καλά χρακτηριστικά που χρειάζονται, όμως, δουλειά για να υπάρξουν καλές συνεργασίες, σωστή εκτέλεση αιφνιδιασμών, ένταση και αλλαγή ρυθμού. Έχουν εντοπισθεί ελλείψεις στην τακτικοτεχνική των παιδιών, καθώς και στις αμυντικές τοποθετήσεις τους, γιατί η άμυνα είναι βασικό «εργαλείο» εκμάθησης σ’ αυτή την ηλικία για την εξέλιξη τους στο μπάσκετ, τα επόμενα χρόνια. Οι σχέσεις των παιδιών είναι πολύ καλές και φιλικές. Θέλουμε να γίνουμε μεστή ομάδα».

--Είναι πρόωρο και ριψοκίνδυνο να γίνει σύγκριση της περσινής και της φετινής παιδικής ομάδας;

«Σ’ αυτές τις ηλικίες, είναι γνωστό ότι το επίπεδο δυναμικότητας και ανταγωνισμού , εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό, από την «φουρνιά» παικτών. Η περσινή ομάδα Παίδων δεν είχε μεγάλες προοπτικές, αλλά τις δημιούργησε και σε πέντε, καθοριστικούς αγώνες, έκανε υπέρβαση και έφτασε στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος. Θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος, το σημείο που θα μπεί ο πήχης του στόχου μας και η ίδια η ομάδα θα τον τοποθετήσει με τις εμφανίσεις της και τις απαιτήσεις που θα δημιουργήσει».

Ο στόχος μας και στο επόμενο πρωτάθλημα, θα βασίζεται στις αρχές της Ακαδημίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δηλαδή, να πρωταγωνιστούμε σε συνδυασμό με την ανάδειξη παικτών που θα προωθηθούν στην εφηβική ομάδα και εν συνεχεία στην ανδρική. Η Ακαδημία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχει την παράδοση και όλες τις σωστές προδιαγραφές και προϋποθέσεις για να κάνει τους παίκτες που μαθαίνουν μπάσκετ, φορώντας αυτή την φανέλα, να παραμένουν στον σύλλογο και να αποτελούν φωτεινά παραδείγματα παραγωγής».

*Το Σάββατο, στο ΟΑΚΑ, η ομάδα Παίδων θα δώσει νέο φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μπάνιο στον Αλιάκμονα!

Η επιβράβευση των παικτών της παιδικής ομάδας, ήρθε με το μπάνιο που έκανε στα νερά του παραπόταμου του Αλιάκμονα, Βενετικό και το χάρηκαν ιδιαίτερα, μαζί με τον προπονητή τους, Κώστα Μελέτη.





Δεν υπάρχουν σχόλια