Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προκλητικοί Λουτσέσκου και Ουάρντα! (photos)

Ιδιαίτερα προκλητικοί προς τον κόσμο του Πανιωνίου ήταν οι Λουτσέσκου και Ουάρντα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού της Νέας Σμύρνης τόσο...

Ιδιαίτερα προκλητικοί προς τον κόσμο του Πανιωνίου ήταν οι Λουτσέσκου και Ουάρντα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού της Νέας Σμύρνης τόσο ο προπονητής όσο και ο παίκτης του ΠΑΟΚ άνοιξαν διάλογο με την εξέδρα και μάλιστα μίλησαν προς τους φιλάθλους με όχι και τόσο... ευγενικά λόγια.

Αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής γύρισε προς τον κόσμο και έκανε άσεμνες χειρονομίες λέγοντας  και πολλά... γαλλικά.!

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έδειχνε τους φίλους του Πανιωνίου και τους έλεγε διάφορα.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά ο Ουάρντα την ώρα που έφευγε από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης απευθύνθηκε στον κόσμο του Πανιωνίου που βρισκόταν έξω από τις Θύρες 5-6, λέγοντας τους χαρακτηριστικά: "Εγώ είμαι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα. Εγώ το Καλοκαιρι παίζω στο Μουντιάλ και εσείς είστε στη Μύκονο...". 

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έτρεμαν ότι δεν θα κατάφερναν να περάσουν με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη και φάνηκε  πως στο τέλος του αγώνα τους βγήκε αυτή η πίεση...

Να σημειωθεί πως και οι άνθρωποι του Πανιωνίου ήταν έξαλλοι μετά το τέλος του αγώνα για την συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη ο Νίκος Ζαμάνης απευθύνθηκε στον Μάκη Γκαγκάτση και διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά του Ρουμάνου, λέγοντας του για την άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα.

Φυσικά οι κυανέρυθροι έχουν παράπονα και για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά των φίλων του ΠΑΟΚ, που πέταξαν φωτοβολίδα ευθείας βολής στους Πανιώνιους στην Θύρα 2.




Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια