Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Εμείς θα πεθάνουμε αντιστεκόμενοι»

Οι Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση για το διαιτητικό... κλέψιμο του Πανιωνίου στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και πραγματικά τα λένε όλα. ...

Οι Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση για το διαιτητικό... κλέψιμο του Πανιωνίου στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και πραγματικά τα λένε όλα.

Αναλυτικά:

"Ζούμε στην χώρα που όποιος έχει λεφτά, υπάγεται σε άλλο κώδικα. Αυτόν της ασυλίας.

Ζούμε στην χώρα που όποιος έχει πολλούς πελάτες και ταΐζει πολύ κόσμο (ακόμα και με μεροκάματα - ψίχουλα), άρα έχει και μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων, δημιουργεί έναν κλοιό από εκείνους (τους ταϊζόμενους) που του φτιάχνουν ένα εικονικό πρόσωπο, πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Ζούμε στην χώρα που όταν γίνεται ένα έγκλημα και αυτό το διαπράττει κάποιος με εκατομμύρια (αυτός που ταΐζει δηλαδή) πιάνουν δουλειά αμέσως οι υπάλληλοι που ταΐζονται από τον δολοφόνο, οι οποίοι φυσικά είναι πάντα σε θέσεις κλειδιά, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη (που δεν έχει γνώμη) δια της κλασικής οδού της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου.

Πως αλλιώς; Μα φυσικά από τα μέσα τους (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, site, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ), προσπαθώντας να μετακινήσουν το ενδιαφέρον από την δολοφονία προς κάτι αντισταθμιστικά ανούσιο, όπως π.χ. αν πριν την πράξη ο δολοφονημένος έβρισε το δολοφόνο! Λες και οι δύο πράξεις έχουν την ίδια βαρύτητα.

Όπως στην κοινωνία, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Στο βωμό του γαύρου, θα πέσει ο Πανιώνιος και ο κάθε Πανιώνιος που δεν έχει το πελατολόγιο.

Αντί να μιλάει όλη η χώρα για ένα και μοναδικό πράγμα, το καθαρό γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ, την δολοφονία δηλαδή, θα βγουν οι υπάλληλοι να μετακυλίσουν το ενδιαφέρον στο «ναι αλλά και ο ολυμπιακός έπρεπε να πάρει δύο πέναλτι που δεν του δώθηκαν» ... κάνοντας τον κόσμο που αράζει σπίτι να πιστεύει πως «ντάξει μωρέ, από μια φάση ο καθένας, που δεν τους δώθηκε κάτι, κόμπλε το αποτέλεσμα» και από αύριο η ιστορία θα γράφει 0-1.

Τα ίδια πράγματα δεκαετίες τώρα, τα ίδια πράγματα για τις επόμενες δεκαετίες που θα έρθουν. Ο κάθε Πανιώνιος θα φωνάξει, θα εξοργιστεί, θα θυμώσει αλλά και τι έγινε; Τόσα και τόσα γίνανε και άλλα τόσα θα ξαναγίνουν.

Όπως και στην κοινωνία. Οι πλούσιοι, το κράτος, θα κλέβουν πάντα τον απλό κόσμο. Θα εξοργιστεί ο κόσμος, θα διαμαρτυρηθεί, θα οργιστεί.

Ε και; Το κράτος θα κάνει και πάλι την δουλειά του. Ο εφοπλιστής, ο τραπεζίτης, ο μεγαλοτσιφλικάς θα θησαυρίζουν με το αίμα εκείνων που παλεύουν και φωνάζουν αλλά ληστεύονται καθημερινά.

Όπως το ΠΟΚ θα αρπάζει διαχρονικά τους παίκτες του κάθε Πανιωνίου που μόχθησε να τους κάνει επαγγελματίες και στην συνέχεια θα θησαυρίζει από αυτούς, ενώ ταυτόχρονα θα του κλέβει κάθε χρονιά, από δύο φορές ακόμα ακόμα, την αγωνιστική μπουκιά από το στόμα.

Και οι μπάτσοι, οι πολιτικοί, οι υπάλληλοι τους οι δημοσιογράφοι θα είναι πάντα εκεί να τους καλύπτουν.

Καληνύχτα από το ελεύθερο γαλατικό χωριό.

Το χωριό της επανάστασης και της αντίστασης στην λαίλαπα του «έτσι είναι τα πράγματα, τι να κάνουμε».

Όχι ρε μ@@ά, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εμείς θα πεθάνουμε αντιστεκόμενοι.

Panthers Club 1983

Υ.Γ. Πολλά μπράβο σε κάθε έναν και κάθε μια που βρέθηκαν σήμερα στην Θύρα 3. Ήταν μια οπαδική κερκιδάρα από την οποία σύντομα θα ανεβάσουμε υλικό."

Δεν υπάρχουν σχόλια