Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η προετοιμασία και τα ιατρικά στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ

Δελτίο Τύπου από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου. Αναλυτικά: Τη Δευτέρα, 03.09.2018, πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα η ...

Δελτίο Τύπου από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα, 03.09.2018, πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα η πρώτη προπόνηση για τις αθλήτριες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ που σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας εν' όψει των υποχρεώσεων της περιόδου 2018-2019 στο Πρωτάθλημα της Α-1 και το θεσμό του Κυπέλλου.
Ήδη από τις 03.09.2018 και με την καθοδήγηση του coach Άγγελου Τσίκληρα και των συνεργατών του [Γιάννης Αντωνόπουλος, βοηθός προπονητή & Γιώργος Λιθόπουλος, γυμναστής] οι αθλήτριες του Πανιωνίου εκτελούν ένα ιδιαίτερα επίπονο πρόγραμμα, με διπλές καθημερινές προπονήσεις, τόσο νωρίς το πρωί για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας», όσο και το απόγευμα προς το παρόν και τις επόμενες ημέρες σε βοηθητικό Γυμναστήριο του ΣΕΦ, ώστε να μπουν οι βάσεις για την επίτευξη των φετινών στόχων στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΥΓΕΙΑ»
Σημειωτέον ότι τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε ο κύκλος του προαγωνιστικού ιατρικού ελέγχου των αθλητριών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ με αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΥΓΕΙΑ» στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πλευρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Εμμανουήλ Μπριλάκης που είναι ο ιατρός της ομάδας για 7η συνεχόμενη περίοδο και ενεργό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ είναι και πάλι ο συνδετικός κρίκος γι’ αυτή τη συνεργασία, αφού διατηρεί επαγγελματική συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.

Με την ευκαιρία αυτών των ιατρικών εξετάσεων, η Διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ τόσο για την διευκόλυνση και τις πολύτιμες ιατροδιαγνωστικές υπηρεσίες που παρείχε για 2ο συνεχόμενο έτος στις αθλήτριες της ομάδας, όσο και για τη γενικότερη στήριξη στο Τμήμα Γυναικείου Basket του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ.




Η Διοικούσα Επιτροπή
του Γυναικείου Μπάσκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια