Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οριακό φαβορί ο Ιστορικός

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κ...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (30/9 - 16.00) στη Ριζούπολη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Superleague 2018/2019.

Είναι γεγονός ότι προμηνύεται ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς του τριημέρου, κάτι που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνουν και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα, ο άσος προσφέρεται στο 2.80, η ισοπαλία στο 2.95 ενώ το κυανέρυρθο ''διπλό'' δίνει 2.40.

Μεταξύ άλλων παρατηρείται πολύ μικρή απόκλιση μεταξύ των 3 πιθανών σημείων του αγώνα (1-Χ-2), κάτι που είχε επαναληφθεί σχεδόν σε όλες τις προηγούμενες επισκέψεις των Νεοσμυρνιωτών στη Ριζούπολη είτε για ματς πρωταθλήματος είτε κυπέλλου. Το γεγονός όμως ότι έστω και οριακά το σημείο που εμφανίζει την μικρότερη απόδοση είναι το ''διπλό'', αυτόματα καθιστά οριακό φαβορί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι καλούνται να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιρειών και να σπάσουν το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην ελκυστική τιμή του 2.30 βρίσκεται το "over 2.5'' και θα επαληθευτεί σε περίπτωση που σημειωθούν στον αγώνα 3 ή περισσότερα τέρματα.

Στα επίπεδα του ''διπλασιασμού'' (2.00) κυμαίνεται το ''goal/goal'' και θα επιβεβαιωθεί σε περίπτωση που σκοράρουν και οι 2 ομάδες, όπως ακριβώς συνέβη στους 2 πιο πρόσφατους αγώνες μεταξύ κυανόλευκων & κυανέρυθρων στη Ριζούπολη (1-2 στις 22/2/2014 & 1-1 στις 13/1/2018).

Στο παρακάτω link απεικονίζονται αναλυτικά όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές στα πλαίσια της εν λόγω αναμέτρησης : https://pamestoixima.opap.gr/el/retail-event#soccer-1522972966


Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια