Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κανονικά με Ολυμπιακό Μπανανά και Μανθάτης

Την προετοιμασία τους για το ματς της Δευτέρας (24/9) με τον Ολυμπιακό συνεχίζουν στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να αφήσουν πίσ...

Την προετοιμασία τους για το ματς της Δευτέρας (24/9) με τον Ολυμπιακό συνεχίζουν στον Πανιώνιο.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εικόνα και βαριά ήττα από την ΑΕΚ, στοχεύοντας στην άμεσα βελτίωση και φυσικά στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Φυσικά άπαντες στις τάξεις του συλλόγου της Νέας Σμύρνης γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», όμως θα επιδιώξουν να φανούν ανταγωνιστικοί και να κυνηγήσουν τις πιθανότητες τους για να πάρουν βαθμούς ή βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζοσέ Ανιγκό μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Γιαγιά Μπανανά και Γιώργου Μανθάτη, οι οποίοι ναι μεν είναι δανεικοί στη Νέα Σμύρνη από τον Ολυμπιακό, όμως όπως φαίνεται δεν υπάρχει όρος στο να μην αγωνιστούν στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Αντίθετα, ο Μίλαν Κότσιτς δεν υπολογίζεται από τον Γάλλο προπονητή. Ο Σλοβένος μπακ έχει μπει στις προπονήσεις της ομάδας, όμως θεωρείται ακόμα ανέτοιμος, εξαιτίας του μεγάλου διαστήματος που έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Λογικά, πάντως, από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα θα μπορεί να προσφέρει και αυτός τις υπηρεσίες του στους Νεοσμυρνιώτες.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια