Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

35 χρόνια Πάνθηρες! (photo)

Οι Πάνθηρες κλείνουν 35 χρόνια ζωής και καλούν τον κόσμο του Ιστορικού να γιορτάζουν μαζί τους τόσο την Παρασκευή (21/9) το βράδυ στον σ...

Οι Πάνθηρες κλείνουν 35 χρόνια ζωής και καλούν τον κόσμο του Ιστορικού να γιορτάζουν μαζί τους τόσο την Παρασκευή (21/9) το βράδυ στον σύνδεσμο, όσο και την Δευτέρα (24/9) στην Θύρα 3 στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού:

"Από μια παρέα της πλατείας, σε ένα κίνημα με Συνδέσμους και αξιοζήλευτη δράση τα τελευταία 35 χρόνια.

Παρουσίες σε όλα τα γήπεδα, όπου έχει παίξει ο Πανιώνιος. Από τις σημαντικότερες τράπεζες αίματος στην χώρα. Χορογραφίες, σημαντική κοινωνική δράση, ένας δραστήριος πόλος στο οπαδικό κίνημα της Ελλάδας.

1983-2018. Panthers Club.

Και όμως, με διάφορες μεταπτώσεις, συνεχίζει αυτή η καρδία να σφίζει από ζωή.

Ο παλμογράφος δείχνει πως ο οργανισμός είναι ακόμα όσο νέος ήταν και στην αρχή του, μα με περισσότερη εμπειρία πλέον.

Δείτε σήμερα, τα πρόσωπα που ξεκίνησαν το εγχείρημα τότε. Σαν να μην πέρασε μέρα από πάνω τους!

Βλέπεις, η αγάπη για τον Πανιώνιο, η αφοσίωση σε αυτό το ιδανικό και η διαδικασία να το στηρίζεις μέσα από τον πιο δυναμικό και ανιδιοτελή φορέα του, το Panthers Club, σε διατηρεί αναλείωτο μέσα στον χρόνο.

Η λαχτάρα να δεις τα κυανέρυθρα από την Θύρα 3, την γωνιά του κλειστού και κάθε εξέδρας της χώρας, μένει πάντα ίδια. Όπως την πρώτη μέρα που συστάθηκε αυτός ο Σύνδεσμος το 1983, έτσι και σήμερα, 35 χρόνια μετα, όπως και σε πολλές δεκαετίες από τώρα που αυτό το όμορφο ταξίδι θα συνεχίζεται από τις επόμενες γενιές.

Αυτές τις μέρες έχουμε γενέθλια!

Αμέσως μετά τους εορτασμούς για τα γενέθλια του αγαπημένου μας Συλλόγου (14 Σεπτέμβρη, 128 χρόνια), έρχονται αυτά του δεύτερου σπιτιού μας! Του Panthers Club!

Γιορτάζουμε και καλούμε όλο τον κόσμο στις δύο εκδηλώσεις που θα γίνουν γι’ αυτόν τον σκοπό.

Καλούμε όλη την νέα γενιά που έχει πάρει το «μικρόβιο» και έχει νιώσει τι πάει να πει ανοίκω στους Πάνθηρες.

Καλούμε τα παιδιά που πέρασαν από τους Συνδέσμους κάποια στιγμή της ζωής τους και ίσως τώρα δεν έχουν τον ίδιο χρόνο να ασχοληθούν.

Τα παιδιά από το Μπραχάμι, τον Νέο Κόσμο, την Καλλιθέα, το Φάληρο, την Δάφνη, την Ζαρίφη, το Κουκάκι και αυτούς από τις επαρχίες.

Τον Ηλία, τον ψηλό, τον μπανιέρα, τον Φώτη, τον Κωστάκη, τον Πετράκη, τον Panzer, τον Τόλη, τον Αποστόλη, τον Κηφισιώτη, τα παιδιά από Κολωνό, τον Χάρη, τους Γλυφαδιώτες, τον Ιγνάτιο, τον Τσίου, τον Βάγγο, τον Μάνο, τον Χαρακωμένο, τον μεταλάκο, τον Λίου, τον Τάκη, τα παιδιά από Μενίδι, τον Τσάρλι, τον Κίου, τον Ντελαπένια, τον κοντό, τον λόρδο, τον Θανούλη, τον Τζαβάρα, τον Ανέστη, τον Ναύπακτο, τον Πρεβεζάνο, τα παιδιά από Δυτική Ελλάδα, τους Περιστεριώτες, τους Γκυζιώτες, τον Τζώρτζη, τον Τσιπς, τον Τσάρλι, τον Γκόλφη, τον Τρικαλινό, τον Δάνη, τον Μήτσο από Φάληρο, τον Ζελέ, τον Μπόμπο, τα παιδιά από Αμφιθέα, όλους εκείνους από λουτρά και Άνω Νέα Σμύρνη, τον Άγγελο, τον Νίκο, τον Νικήτα, τον Βαγγέλη, τον Άρη, τον Τζούνιορ, τον Λίλικα, τον Φλωρινιώτη, τους Ίμβριους, τα παιδιά στις επαρχίες που σηκώνουν τις κυανέρυθρες σημαίες μόνοι τους σε χωριά και μικρές κοινότητες, τα παιδιά του εξωτερικού και εκείνα που ζουν σε άλλες ηπείρους, τα παιδιά που ξεκίνησαν αυτόν τον Σύνδεσμο, τον κόουτς, τον Τάκη, τον Ροκά και τους υπόλοιπους μάγκες.

Επίσης και όλες εκείνες οι γυναίκες και τα κορίτσια που έγραψαν και αυτές τα χιλιόμετρα πλάι σε φίλους και συντρόφους. Που ένιωσαν και νιώθουν Panthers Club.

Και όσους έχουμε ξεχάσει να αναφέρουμε σε αυτό το κείμενο. Τόσα παιδιά που έχουν δώσει τον ιδρώτα, τον χρόνο και τις μάχες τους για να είμαστε σήμερα εδώ, να γιορτάζουμε τα 35α γενέθλια.

Όλους εσάς που μοιραστήκαμε μια θέση στα πούλμαν, στα τρένα, στα πλοία, τα αεροπλάνα, τα κρατητήρια, τα δικαστήρια, τις εξέδρες του Κάμπ Νου και τα χωράφια των επαρχιακών γηπέδων της Β εθνικής.

Σας καλούμε την Παρασκευή 21:00 στον Σύνδεσμο, να κόψουμε την τούρτα για τα 35 χρόνια, να πιούμε και να θυμηθούμε αυτά τα χρόνια που πέρασαν και να συζητήσουμε για εκείνα που θα έρθουν.

Σας καλούμε επίςης, την Δευτέρα 19:30, στο γήπεδο. Σε μια κατάμεστη Θύρα 3, να συμμετάσχετε όλοι σε αυτό που θα γίνει και θα μείνει στην ιστορία του Συνδέσμου σαν μια από τις ομορφότερες στιγμές του!

Σας περιμένουμε όλους!

Panthers Club 1983

Υ.Γ. Φυσικά μαζί μας την Παρασκευή και την Δευτέρα θα είναι ο Λεωνίδας, ο Στελάκης, ο Σπαθάρας, ο Φιτόπουλος, ο Φλέβας, ο Ντόριαν, ο Έντυ, ο Μπόκας, ο Κάσκα, η Ζαχαρούλα, ο κουτσός, ο Λέας, ο Γιωργάκης ο ελαφοκυνηγός, ο Αλέξης και όλα τα παιδιά του παραδείσου. Αυτοί δεν λείπουν ποτέ .."


Δεν υπάρχουν σχόλια