Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το ερώτημα όλων των φιλάθλων του Ιστορικού...

Μπορεί να πέρασε από... φουρτούνες, μπορεί να φτάσαμε στα τέλη του Αυγούστου, όμως τελικά η ΚΑΕ Πανιώνιος άλλαξε χέρια, με τον Σταύρο Αλε...

Μπορεί να πέρασε από... φουρτούνες, μπορεί να φτάσαμε στα τέλη του Αυγούστου, όμως τελικά η ΚΑΕ Πανιώνιος άλλαξε χέρια, με τον Σταύρο Αλευρογιάννη να παραχωρεί δωρεάν τις μετοχές του.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης των κυανέρυθρων, οι μετοχές πέρασαν στα χέρια "επενδυτικού σχήματος που εκπροσωπεί ο κος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος". Το ερώτημα, βέβαια, είναι απλό και απασχολεί όλο τον Πανιώνιο κόσμο από το βράδυ της Δευτέρας (28/08): Ποιοι αποτελούν αυτό το επενδυτικό σχήμα και ποιο είναι το πλάνο τους, οι φιλοδοξίες τους, τα σχέδια τους για τον μπασκετικό Πανιώνιο (;). Ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί άμεσα, ώστε οι φίλαθλοι του Ιστορικού να γνωρίζουν, όπως φυσικά πρέπει, ποιοι άνθρωποι ανέλαβαν τα ηνία της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος των επενδυτών (όπως αναφέρει επίσημα η ΚΑΕ), είχε εμφανιστεί στο ελληνικό μπάσκετ την περασμένη σεζόν και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, όταν μπήκε στην ομάδα των Τρικάλων. Περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο του και για τον ίδιο γενικότερα δεν γνωρίζουμε. Πάντως, τα Τρίκαλα ως γνωστών έπεσαν κατηγορία, χωρίς βέβαια να εννοούμε ότι γι΄αυτό έφταιξε ο εν λόγω κύριος, ο οποίος έμεινε έως το φινάλε της σεζόν στους Θεσσαλούς χωρίς να παρατήσει την ομάδα, παρά το γεγονός πως αρκετές αγωνιστικές πριν το φινάλε είχε γνωρίσει την υποβιβασμό.

Όπως και να έχει, μετά τα επεισόδια και τις ανακοινώσεις που είχαμε τον προηγούμενο καιρό με το ενδιαφέρον και τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Αλευγοριάννη - Ράικο, Κραββαρίτη και εν τέλει την συμφωνία με το "επενδυτικό σχήμα του κ. Χριστοδουλόπουλου", πρέπει ο κόσμος του Πανιωνίου να πάρει όλες τις απαραίτητες απαντήσεις - -διαβεβαιώσεις για τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν τα ηνία της ΚΑΕ!

Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία, που όμως στο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από διοικήσεις που δεν ήταν άξιες για το μέγεθος του συλλόγου, γι΄αυτό το λόγο η διαφάνεια και η ευθύτητα προς τον κόσμο της ομάδας είναι πολύ σημαντική, ώστε όλος ο οργανισμός του Ιστορικού να δουλέψει σωστά και ενωμένος!

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως φυσικά και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως υπάρχουν επενδυτές που θέλουν να ασχοληθούν και να βοηθήσουν τον Ιστορικό και γενικότερα το ελληνικό μπάσκετ και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον άμεσα να μάθουμε το πλάνο τους για τον σύλλογο....

Ο Μπασκετικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια