Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τα πάντα»

Για την καλή κατάσταση που έδειξε πως βρίσκεται η ομάδα και τη φιλική νίκη επί του Παναιτωλικού μίλησε ο Γιώργος Μασούρας. Παράλληλα, ...

Για την καλή κατάσταση που έδειξε πως βρίσκεται η ομάδα και τη φιλική νίκη επί του Παναιτωλικού μίλησε ο Γιώργος Μασούρας.

Παράλληλα, ο μεσοεπιθετικός του Ιστορικού έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την καλή κατάσταση που έδειξε η ομάδα κόντρα στον Παναιτωλικό: «Αυτά τα παιχνίδια δείχνουν αρκετά πράγματα για την κατάσταση μίας ομάδας. Θεωρώ ότι έχουμε ακόμα πράγματα να διορθώσουμε. Παίζουμε ένα καινούργιο σύστημα που πιστεύω ότι μας βοηθάει αρκετά και πρέπει να το στηρίξουμε και εμείς για να το βελτιώσουμε. Είναι σίγουρα σημαντικό ότι κερδίζουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τη νίκη, έστω και σε φιλικό ματς: «Το φιλικό με τον Παναιωτλικό κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι δύο ομάδες ήταν καλά οργανωμένες. Βάλαμε το γκολ και συνήθως αυτά τα ματς κρίνονται στο γκολ».

Για το γεγονός πως οι παίκτες της επιθετικής γραμμής είναι από πέρυσι μαζί: «Σίγουρα βοηθάει αυτό. Γνωριζόμαστε με τα παιδιά, ξέρουμε τα προτερήματα και τα ελαττώματα του καθενός, μιλάμε μεταξύ μας και αυτό νομίζω θα φανεί και στο πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο στο φιλικό με τον Παναιτωλικό και το μήνυμα του: «Τον ευχαριστούμε που βρέθηκε δίπλα μας στο φιλικό με τον Παναιτωλικό, τέτοια εποχή με αυτό τον καιρό στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα, θα δείξουμε το πρόσωπο που δείχνουμε κάθε χρονιά, το δυνατό, που μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και αν δώσουμε τα πάντα. Αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τα αποτέλεσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια