Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, όμως θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζοζέ Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ μίλησε για το φιλικό τεστ με την Παναχαϊκή και τον αγώνα της πρεμιέρας του πρω...

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζοζέ Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ μίλησε για το φιλικό τεστ με την Παναχαϊκή και τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Ο βοηθός προπονητή των "κυανέρυθρων" σχολίασε την πορεία της προετοιμασίας και τις φιλοδοξίες της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το φιλικό με την Παναχαϊκή: “Δεν νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή, είχαμε κάποια θεματάκια στο παιχνίδι μας, όμως το σημαντικό τώρα είναι να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό που είδαμε είναι ότι οι παίκτες προσπάθησαν να παίξουν σύμφωνα με τα όσα τους έχουμε ζητήσει. Με τον χρόνο η ομάδα θα δέσει περισσότερο και θα έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε”.

Για το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ και τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα: “Πραγματικά υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, δεν θα ήταν λογικό από τόσο νωρίς να είχαμε την χημεία που θα θέλαμε. Δουλεύουμε καθημερινά, κάθε εβδομάδα θα είμαστε και καλύτεροι. Σίγουρα στο ξεκίνημα με τον ΟΦΗ θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, όμως θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τους στόχους του Πανιωνίου: “Την περσινή περίοδο με τον Λεβαδειακό δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος ήμασταν δύο βαθμούς πίσω από την Europa League. Φέτος είμαστε σε μία πολύ ιστορική ομάδα, στον Πανιώνιο, που κάθε χρόνο βρίσκεται ψηλά, έχει παίξει πολλές φορές στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τον Πανιώνιο να παίζει δυνατά, να έχουμε την δική μας φιλοσοφία και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, όμως εμείς θα κοιτάμε την ομάδας και να πετύχουμε”.

Για την ετοιμότητα της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ: “Εχουμε μπροστά μας όλη την εβδομάδα για να δουλέψουμε και να κερδίσουμε τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς που δουλεύουμε καθημερινά στην ομάδα ξέρουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το καλύτερο αποτέλεσμα”.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια