Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενόργανη: Επιτυχίες σε παμπαίδες και παγκορασίδες (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες του συλλόγου στην τελική φάση αγώνων νότου που ...

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες του συλλόγου στην τελική φάση αγώνων νότου που έγιναν στον Κορυδαλλό στις 9 με 10 Ιουνίου .

Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Ιουνίου οι παγκορασίδες μας Σάγκα Δέσποινα, Τσιλιμπώνη Άρτεμις, Σώρρα Βασιλική, Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα, Κανελλοπούλου Ιωάννα, Χαρίτου Ναταλία, Βυρτσιώνη Λυδία : πήραν την τρίτη θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Η Σάγκα Δέσποινα στην κατηγορία Δ1: πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό ,πρώτη στο έδαφος, πρώτη στο άλμα, πρώτη στο δίζυγο , δεύτερη στη δοκό.

Η Τσιλιμπώνη Άρτεμις στην κατηγορία Δ2 : τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό , τρίτη στο άλμα, τρίτη στο δίζυγο, τρίτη στη δοκό.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου οι παμπαίδες μας Koυτρούλης Αριστοτέλης, Μουρτάκος Πέτρος, Ρασιούλης Βασίλειος, Συρίγος Εμμανουήλ, Τελίδης Παναγιώτης, Διαμαντής Παρασκευάς πήραν την τέταρτη θέση στο σύνθετο ομαδικό .

Ο Τελίδης Παναγιώτης στην κατηγορία Δ1 πήρε: Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, δεύτερη θέση στο δίζυγο ,δεύτερη θέση στους κρίκους, τρίτη στο μονόζυγο, και πρώτη θέση στον ίππο.

Βλέπετε ότι και στους μικρούς μας αθλητές έχει περάσει το μήνυμα Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια