Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Είναι οι δικοί μας πρωταθλητές, τους ανήκει το μέλλον!

Ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε της ομάδας "Δέκα" (72-51) και έτσι ο Πανιώνιος αναδείχθηκε δεύτερος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πα...

Ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε της ομάδας "Δέκα" (72-51) και έτσι ο Πανιώνιος αναδείχθηκε δεύτερος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στο Αγρίνιο.

Οι μικροί Πάνθηρες πέτυχαν τέσσερις νίκες, ενώ η μόλις μία ήττα, αυτή από τον Παναθηναϊκό, τους στέρησαν την κατάκτηση την πρώτη θέση.

Τα παιδιά του Μελέτη, οι οποίοι μην ξεχνάμε έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, έδειξαν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εξαιρετική εικόνα, έδειξαν πως διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον τους ανήκει! 

Πολλά μπράβο από εμάς σε όλη την ομάδα, στο τεχνικό επιτελείο, στους παίκτες και γενικότερα στην Ακαδημία Μπάσκετ του Ιστορικού για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται!

Τέλος να σημειωθεί πως στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά βρέθηκαν οι Βασίλης Τόλιας (Πανιώνιος), Αναγνώστης Παπασάβογλου (ΔΕΚΑ), Γιώργος Καλανιώτης, Μάριος Γιώτης (Παναθηναϊκός), και Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πάτρας) με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Νίκος Φαρμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια