Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτη ήττα για τους Πάνθηρες!

Δεν κατάφεραν να νικήσουν στο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό οι μικροί Πάνθηρες. Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος στην τελευταία ημέρα...

Δεν κατάφεραν να νικήσουν στο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό οι μικροί Πάνθηρες.

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος στην τελευταία ημέρα του 45ου Πανελληνίου Παίδων στο Αγρίνιο, καθώς ηττήθηκε με 67-53 από τον ΠΑΟ και πλέον οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το σκορ που προαναφέραμε δεν ξεκαθαρίζει τίποτα, αφού όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης μεταξύ του Προμηθέα Πάτρας και της ΔΕΚΑ.

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που προηγήθηκε με 1-5 στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι «πράσινοι» όμως με σερί 8-0 κατάφεραν να πάρουν… κεφάλι στο σκορ με διαφορά τεσσάρων πόντων στο 5ο λεπτό. Στην αρχή της δεύτερης περιόδου το σκορ ήταν 24-10 υπέρ της ομάδας από την Αθήνα που έδειχνε ότι πατάει καλύτερα στο γήπεδο και υπερίσχυε εντυπωσιακά κάτω από το καλάθι. Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου ο Παναθηναϊκός έφθασε για πρώτη φορά στο +17 (37-20) που χρειαζόταν για να πάρει τον τίτλο.

Η διαφορά κυμαινόταν γύρω από αυτό το όριο μέχρι 2:40 πριν τη λήξη όταν ο Πανιώνιος με κάρφωμα του Τόλια μείωσε σε 55-43. Ο ίδιος παίκτης μείωσε με τρίποντο σε 59-48, 1:20 πριν το φινάλε, καλάθι που αποδείχθηκε καθοριστικό για τον αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τέσσερις ομάδες.

Δεκάλεπτα: 19-10, 35-20, 46-28, 67-53

Διαιτητές: Παναγιώτου-Ζαχαρής

Παναθηναϊκός (Σιούτης): Πατρινός, Κορωπιώτης 7(2), Κάβουρας 3, Γιαννούλτσης 9, Κυραλέος 4, Παπαδημητρακόπουλος 1, Καλιανιώτης 27, Γιώτης 16.

Πανιώνιος(Μελέτης): Μακρής, Νουρτσελλάρι, Παπακωνσταντίνου, Κουμάνταρος 9(1), Μεριχωβίτης, Νάνος 17(3), Τόλιας 16(1), Καραογλάνης, Κοκορέλης 2, Δημητρακόπουλος, Μπαμπάτσικος 9, Δαλαμπέκης.

Στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού -σε ένα ματς παιδικού πρωταθλήματος- φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του Πανιωνίου και έβριζαν νεαρούς αθλητές του Ιστορικού (παρουσία των γονιών τους στην εξέδρα)!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια