Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «ανέκδοτο» του Σχινά!

Ο Πανιώνιος μπορεί να έχασε δίκαια από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, όμως όποτε χρειάστηκε η διαιτητική τριάδα και κυρίως ο Σχινάς και η Τσαρο...

Ο Πανιώνιος μπορεί να έχασε δίκαια από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, όμως όποτε χρειάστηκε η διαιτητική τριάδα και κυρίως ο Σχινάς και η Τσαρούχα πήραν τον ρόλο του "πρωταγωνιστή" και με τα σφυρίγματα τους βοήθησαν τους φιλοξενούμενους να βρουν λύσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, οι δύο εν λόγω διαιτητές δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση προς τους δύο συλλόγους, δίνοντας και τα... σπόρια προς τον αδιάφορο ΠΑΟΚ και όχι προς τον Πανιώνιο που καιγόταν για την κατηγορία!

Το αστείο της υπόθεσης είναι η ατάκα του Τόμι Σχινά μετά το τέλος του αγώνα. Ο έμπειρος διαιτητής όταν έφευγε από το κλειστό της Αρτάκης είχε μία σύντομη συζήτηση με οπαδούς του Πανιωνίου, τονίζοντας τους χαρακτηριστικά πως "εγώ στεναχωριέμαι που πέφτει ο Πανιώνιος. Με πολλά παιδιά της ομάδας είμαι και φίλος, πάμε για καφέ...". 

Φυσικά τα εν λόγω λόγια έφεραν γέλια στους φίλους του Ιστορικού, οι οποίοι όπως είναι λογικό αναρωτήθηκαν πως αν δεν στεναχωριόταν κιόλας πως θα σφύριζε τον Πανιώνιο;;; Άλλωστε ο κ. Σχινάς έχει δείξει την... αγάπη του για τον Πανιώνιο και σε άλλα παιχνίδια της ομάδας, όπου -σχεδόν- πάντα καταφέρνει να εξοργίζει τους κυανέρυθρους με τις αποφάσεις του. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα, πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπου όλοι θυμόμαστε τα "μαγειρέματα" που έκανε για να μην ηττηθεί η ομάδα του Πειραιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια