Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Κόρμπος και οι... φευγάτοι!

Γερό "λίφτινγκ" θα πραγματοποιηθεί στο κυανέρυθρο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, με αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών να φτάνουν σ...

Γερό "λίφτινγκ" θα πραγματοποιηθεί στο κυανέρυθρο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, με αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών να φτάνουν στο τέλος του.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην "Πανιώνια Εκπομπή" στο Panionianea Radio, ο Παναγιώτης Κόρμπος και η διοίκηση του Πανιωνίου έχουν δώσει τα χέρια, έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους και σύντομα αναμένεται -εκτός απροόπτου- να πέσουν και οι υπογραφές.

Αντίθετα, την πόρτα της εξόδου θα περάσει ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο οποίος δεν τα βρήκε με την κυανέρυθρη ΠΑΕ και έτσι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό. Ο 26χρονος δεξιός μπακ την σεζόν που ολοκληρώθηκε "μέτρησε" συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 33 συμμετοχές, ενώ άνηκε στον Πανιώνιο από το 2005.

Από εκεί και πέρα και ο Σιώπης θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Λάμπρου που πιθανότατα θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Τα συμβόλαια των Γκιοατά, Αστρά και Μπανανά λήγουν και δεν πρόκειται να ανανεωθούν, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Σαββίδη, του οποίου το συμβόλαιο επίσης φτάνει στο τέλος του. Προς το παρόν οι πιθανότητες δεν είναι στο να μείνει, ωστόσο δεν δεν είναι τίποτα δεδομένο.

Τέλος, μένει να φανεί τι θα γίνει και στην περίπτωση του Γεσίλ, ο οποίος ναι μεν έχει ακόμα συμβόλαιο, όμως δεν αποκλείεται να γίνουν σχετικές συζητήσεις για να αποχωρήσει. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως στην "Πλατεία" περίμεναν περισσότερα από τον Γερμανό, ο οποίος όμως με τους απανωτούς τραυματισμούς του δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια