Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εν αναμονή για «Σπίρι», κοιτάει Γαλλία ο Ανιγκό!

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν την σεζόν που ολοκληρώθηκε και μπορεί να φέρει χρήματα, τα οποία είναι απαραίτητα, στα ταμεία της Π...

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν την σεζόν που ολοκληρώθηκε και μπορεί να φέρει χρήματα, τα οποία είναι απαραίτητα, στα ταμεία της ΠΑΕ είναι ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς,

Για τον Αυστριακό εξτρέμ έχουν δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον ομάδες από το εξωτερικό και στον Πανιώνιο περιμένουν να έρθει επίσημη πρόταση, η οποία φυσικά θα ικανοποιεί τα κυανέρθρα "θέλω" για να πωληθεί ο παίκτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, Παρτιζάν, Στουρμ Γκρατς και δύο ακόμα ομάδες παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τον ποδοσφαιριστή.

Εν αναμονή λοιπόν για εξελίξεις στο εν λόγω θέμα...

Από εκεί και πέρα, ο Ζοζέ Ανιγκό εξετάζει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Α' και Β' Γαλλίας, για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Να τονίσουμε επίσης πως ο 23χρονος μέσος Σωτήρης Τσιλούλης και ο 30χρονος αμυντικός Λουίζ Γκουστάβο Ντομίνγκες θεωρούνται κλεισμένες μεταγραφές για τον Ιστορικό.

Τέλος, όπως ήδη έχουμε γράψει, Πανιώνιος και Κόρμπος έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για να ανανεώσουν την συνεργασία τους για μία ακόμη χρονιά και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια