Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποφασίζει με την καρδιά και όχι με τα... λεφτά!

Ο Παναγιώτης Κόρμπος αποδεικνύει πως και στην σημερινή εποχή, όπου το ποδόσφαιρο είναι καθαρά επαγγελματικό, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος αποδεικνύει πως και στην σημερινή εποχή, όπου το ποδόσφαιρο είναι καθαρά επαγγελματικό, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίρνουν αποφάσεις με το συναίσθημα και όχι με την σκέψη στο οικονομικό κομμάτι!

Ο έμπειρος μέσος τα τελευταία 3,5 χρόνια αποτελεί την ψυχή της ομάδας τόσο εντός αγωνιστικών χώρων, όσο και στα κυανέρυθρα αποδυτήρια. Έχει εκφράσει πολλές φορές το δέσιμο του με τον Πανιώνιο και αυτό το αποδεικνύει μία ακόμα φορά.

Το συμβόλαιο του 32χχρονου μέσου με τον Ιστορικό ολοκληρώνεται το φετινό Καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές ομάδες είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν, με τα οικονομικά δεδομένα να είναι καλύτερα σε σχέση με αυτά που του προτείνει ο Πανιώνιος για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο.

Ο Κόρμπος, όμως, απέδειξε πόσο επαγγελματίας είναι και πόσο σέβεται και αγαπάει τον Πανιώνιο. Είχε ξεκαθαρίσει στους ενδιαφερόμενους, που είχαν έρθει από νωρίς σε επαφή μαζί του, πως μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα μιλήσει μαζί τους, καθώς ήθελε να έχει το μυαλό του μόνο στις αναμετρήσεις του Ιστορικού.

Τελικά, ο έμπειρος άσος -αν και είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις- συμφώνησε προφορικά με τους ανθρώπους του Πανιωνίου για να ανανεωθεί η συνεργασία τους και πλέον μένει να πέσουν και οι υπογραφές. Κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Να σημειωθεί πως και τον περασμένο Ιανουάριο ο Έλληνας αμυντικός μέσος είχε καλή οικονομική πρόταση από άλλη ομάδα, όμως δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να αφήσει την ομάδα στην μέση της χρονιάς.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αποδεικνύει αυτό που γράψαμε και στην αρχή του άρθρου. Υπάρχουν και στις σημερινές ημέρες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου παίκτες που λειτουργούν με το συναίσθημα και όχι με το... χρήμα! 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια