Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζιάγκος: «Δεν είμαστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψουμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ιστορικού στα Τρίκαλα έμεινε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, o οποίος στάθηκε στην κρισιμότητα τ...

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ιστορικού στα Τρίκαλα έμεινε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, o οποίος στάθηκε στην κρισιμότητα της εν λόγω αναμέτρησης.

«Είχαμε δείξει σημάδια σταθερής βελτίωσης και αποφασιστικότητας. Μας έλειπε η εκτός έδρας νίκη. Το είχαμε σημαδέψει αυτό το παιχνίδι καθώς ήταν δύσκολο λόγω των ιδιαιτεροτήτων, δεν έχουμε τελείωσει, συνεχίζουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν οργανωθήκαμε επιθετικά, αποσυντονιστήκαμε, χάσαμε τις αρχές και τους κανόνες στην άμυνά μας. Είχαμε εκνευρισμό, μπήκε και ο κόσμος στην επίθεση, αλλά τα παιδιά είχαν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα και με ψυχραιμία βρήκαμε το μυαλό μας», τόνισε στην ΕΡΤ ο τεχνικός του Ιστορικού και συνέχισε:

Οι απουσίες των Τρικάλων κοντά στο καλάθι ήταν γνωστές, το ισορρόπησαν με παγίδες, πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά. Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη όπως ήταν ως τώρα. Θεωρήθηκε ακατόρθωτο η παραμονή, αλλά παλέψαμε, δουλέψαμε, βγάλαμε τον καλύτερο εαυτό μας με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, έχουμε τέσσερα παιχνίδια, θέλουμε τουλάχιστον μία νίκη, είμαστε κοντά στην πηγή και δεν είμαστε διατεθειμένοθ να εγκαταλείψουμε. Εμείς, ο κόσμος και η διοίκησ κάνουμε υπερβάσεις για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια