Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κατώτεροι των περιστάσεων, θα τα δώσουμε όλα...»

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ιστορικού ηττήθηκε με 3-1 σετ, ο Ηλυσιακός ισοφάρισε και έτσι η πρόκριση στον "τελικό" των...

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ιστορικού ηττήθηκε με 3-1 σετ, ο Ηλυσιακός ισοφάρισε και έτσι η πρόκριση στον "τελικό" των μπαράζ ανόδου για την Α1 θα κριθεί στο τρίτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο17/4 στην έδρα του Ηλυσιακού.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Στέλιος Ατσιδαύτης, μίλησε στα panionianea.gr για την ήττα και την κακή εμφάνιση της ομάδας, δίνοντας παράλληλα όμως και το σύνθημα για το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

"Ήταν ένα ματς που ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και αυτό φαίνεται στο πως διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να κερδίσουμε το πρώτο σετ και στην συνέχεια αντί να πιέσουμε στο σερβις και στην επίθεση ήμασταν διστακτικοί και κακοί. Επίσης σε όλη την διάρκεια δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δικαίως ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Ο Ηλυσιακός ήταν καλύτερος από εμάς.

Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι 1-1 και πάμε πάλι από την αρχή. Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι ξανά με τον Ηλυσιακό και εάν είμαστε όπως πρέπει σίγουρα θα το κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να φέρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα...", ήταν αναλυτικά τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια