Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σακελλαρίου: «Κέρδη ανεξαρτήτως αποτελέσματος»

To blog του αρχηγού του Μπασκετικού Πανιωνίου στον ΕΣΑΚΕ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήμα...

To blog του αρχηγού του Μπασκετικού Πανιωνίου στον ΕΣΑΚΕ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

"Το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μοιάζει να είναι διαχειρίσιμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα κάνουμε αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πάντα.

Εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν συγκεκριμένα παιχνίδια στα οποία στοχεύουμε, όπως είναι ξεκάθαρο και ότι δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε για καμία αναμέτρηση και πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν οι αντίπαλοι μας δώσουν την ευκαιρία να την αρπάξουμε.

Σε κάθε αγώνα έχεις να κερδίσεις πολλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του. Υπάρχουν και νέοι παίκτες στην ομάδα που χρειάζεται να προσαρμοστούν στις συνθήκες του παιχνιδιού μας. Θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια ώστε να πάρουμε ότι μπορούμε περισσότερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια