Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

12 ναι, 4 όχι

Ημέρα απαντήσεων ήταν η Πέμπτη για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, καθώς κλήθηκαν να τοποθετηθούν εγγράφως στις προτάσεις του Γιώργου Βασιλε...

Ημέρα απαντήσεων ήταν η Πέμπτη για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, καθώς κλήθηκαν να τοποθετηθούν εγγράφως στις προτάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη, ώστε ο Υφυπουργός Αθλητισμού να ξεκινήσει τις διεργασίες επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ωστόσο δεν υπήρξε ομοφωνία και 4 ομάδες αντέδρασαν.

Οι 12 που έδωσαν το «οκ», ανεξάρτητα αν διατύπωσαν ορισμένες ενστάσεις, ήταν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ, ο Παναιτωλικός, ο Αστέρας, η Λαμία, ο Απόλλων, ο Ατρόμητος, ο Πλατανιάς, ο Λεβαδειακός και η Κέρκυρα. Ορισμένες μάλιστα που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν στείλει ενυπόγραφα τα σχετικά έγγραφα, αναμένεται να το πράξουν τις επόμενες ώρες.

Πάμε τώρα σε εκείνες που εξέφρασαν διαφωνίες, καθώς χωρίζονται σε τρεις υποκατηγορίες.

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο είναι αντίθετος, αλλά μέσω ανακοίνωσής του εξαπέλυσε «επίθεση» κατά πάντων. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ζήτησε να υπάρξει διάλογος με τον Βασιλειάδη με σκοπό να τεθεί επί τάπητος το πλαίσιο των νέων κανονισμών, ενώ ΑΕΛ και Ξάνθη εξέφρασαν αντιρρήσεις σε ορισμένα από τα σημεία που πρότεινε ο Βασιλειάδης και δεν τα απέρριψαν όλα.

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια