Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το Καραϊσκάκη και τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται...

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε ελλιπής, με πολλές βασικές απουσίες και μοιραία δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα...

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε ελλιπής, με πολλές βασικές απουσίες και μοιραία δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Οι κυανέρυθροι ανασταλτικά πήραν καλό βαθμό, επιθετικά όμως η ομάδα απείλησε ελάχιστα την εστία του Προτό και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.

Υπήρχαν και κάποια σημαντικά "συν" για τον Πανιώνιο, στο ματς του "Καραϊσκάκη". Γκιοατά και Κότνικ ήταν οι κορυφαίοι του Ιστορικού και ισάξια διεκδικούν τον τίτλο του κυανέρυθρου MVP.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι. Ήταν ο "βράχος" της άμυνας, κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος και χωρίς αμφιβολία κράτησε "όρθια" την κυανέρυθρη άμυνα!

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, προχώρησε σε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις και ήταν ο βασικός λόγος που δεν δέχτηκε παραπάνω από ένα γκολ ο Πανιώνιος. Ο Κότνικ ήταν εξαιρετικός και αποδεικνύει συνεχώς πως αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων γκολκίπερ του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, οι μικροί Πινιώτης, Σταυρόπουλος συνολικά είχαν καλή παρουσία. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για δύο ταλαντούχα παιδιά, που όμως δεν έχουν παραστάσεις ακόμα και κόντρα στον ΟΣΦΠ κλήθηκαν να μπουν στα... βαθιά και σε γενικές γραμμές ήταν θετική η παρουσία τους.

Όσον αφορά τους νεοαποκτηθέντες. Ο Νίλσεν είχε ενοχλήσεις πριν το ματς και αναγκάστηκε να παίξει με ένεση, γιατί δεν υπήρχε άλλος φορ στην αποστολή. Ο Δανός έτρεξε, προσπάθησε, αλλά δεν πήρε τις μπαλιές που θα ήθελε για να φανεί απειλητικός.Ο Ουάσινγκτον όσο είχε δυνάμεις ήταν ο κορυφαίος της ομάδας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με πολύ τρέξιμο και σωστές μεταβιβάσεις. Ο Μπραχίμι προσπάθησε να δημιουργήσει, έδωσε τις μάχες του, αλλα δεν βρήκε πολλούς χώρους για να φτιάξει παιχνίδι. Τέλος, ο Μακρύλλος μπήκε στο δεύτερο μέρος και έδωσε βοήθειες. Δείχνει καλά στοιχεία με την μπάλα στα πόδια και αναμένεται να προσφέρει λύσεις.

Πλέον στον Πανιώνιο πρέπει να αφήσουν πίσω τους το ματς του "Καραϊσκάκη" και να συγκεντρωθούν στα παιχνίδια που ακολουθούν. Το Σάββατο (24/02) ο Ιστορικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και με νίκη ξεφεύγει με έξι βαθμούς από τον σύλλογο της Αρκαδίας, ο οποίος είναι ο βασικός συνδιεκδικητής για την 5η θέση.

Στη συνέχεια, την Τετάρτη (28/02), οι κυανέρυθροι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Πανιώνιος καλείται να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, κόντρα φυσικά σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο..

Η προσοχή όλων, λοιπόν, πρέπει να βρίσκεται σε αυτά τα δύο παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τους στόχους της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά Πανιώνιος είσαι και μπορείς!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια