Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η σταθερότητα και η... εξυγίανση!

Γράφει ο Λουζιτανός... Με τη νίκη απέναντι στη Λαμία (3η συνεχόμενη απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας μαζί με αυτές του κυπέλλου), ο Ισ...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Με τη νίκη απέναντι στη Λαμία (3η συνεχόμενη απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας μαζί με αυτές του κυπέλλου), ο Ιστορικός έμεινε μόνος 5ος στη βαθμολογία, 2 βαθμούς πάνω από την Ξάνθη και 3 από τον Αστέρα. Παρότι η τελευταία νίκη ήρθε δύσκολα, το θετικό είναι ότι υπάρχουν στην ομάδα κάποια σημάδια σταθερότητας, ειδικά στον αμυντικό τομέα, που τόσο είχαν λείψει από την φετινή μας πορεία.

Από τους νεοαποκτηθέντες, καλές εντυπώσεις έχει ήδη αφήσει ο Ουάσιγκτον στο κέντρο, δείχνοντας καλά στοιχεία σε δύναμη, στο κοντρόλ της μπάλας και τις επιλογές του στις πάσες. Ο Μπραχίμι δείχνει επίσης καλά στοιχεία, αλλά προς το παρόν πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να βελτιώσει λίγο τις επιλογές του. Ο Νίλσεν φαίνεται ακόμη να ψάχνει τα πατήματά του και είναι λίγο βαρύς, έχει όμως διάθεση και συμμετέχει στις φάσεις. Σίγουρα θα πάρει ευκαιρίες στα επόμενα παιχνίδια, καθώς με τον Ντουρμισάι εκτός και τα γυάλινα πόδια του Γεσίλ, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Ο Μακρύλλος δεν έχει παίξει αρκετά λεπτά για να μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα και ο Νόβακ δεν έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί – ίσως να τον δούμε και αυτόν σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια.
Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα, με αγώνες απέναντι στις ομάδες του ΠΟΚ και της...εξυγίανσης. Η βαθμολογική συγκομιδή των επόμενων αγωνιστικών θα προσδιορίσει και τις ελπίδες της ομάδας για την 5η θέση, ενώ η κλήρωση του κυπέλλου απαιτεί περισσότερα από ένα αγωνιστικό «θαύμα» για την πρόκριση στον τελικό.

Ακόμη και αν αγωνιστικά ο Πανιώνιος τα πάει καλά, μπορεί και πάλι η εξυγίανση να κάνει το δικό της θαύμα. Πρέπει να ετοιμαστούμε για μεγάλα γέλια και...κλάματα, αν κρίνουμε από την αντιμετώπιση που τυγχάνουν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ, με τα πέναλτυ να δίνουν και να ...δίνουν, σε κάθε στρίμωγμα και δυσκολία των εν λόγω ομάδων.

Πέρα από αυτά όμως, η ομάδα δείχνει να βρίσκει έστω και με δυσκολία το δρόμο της. Ο Λάμπρου δείχνει να ξανανεβάζει στροφές, ο Γκιοατά έχει αποφύγει τα τραγικά λάθη στα τελευταία παιχνίδια, ο Παπαγεωργίου δίνει ανάσες στο Βλάχο, ο Μασούρας πάει καλά και φυσικά ο Κότνικ είναι σταθερότατος. Αν δέσουν μάλιστα οι καινούριοι παίκτες, λογικά θα υπάρξει και βελτίωση στη δημιουργικότητα της ομάδας.

Ευχή λοιπόν είναι να βρούμε επιτέλους τη σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας, να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο και ενόψει των επερχόμενων αναμετρήσεων να αναγκάσουμε την «εξυγίανση» να παρέμβει για να μην χάσουν τον ύπνο τους μερικοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια