Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος είναι μία ιδέα που δεν πεθαίνει ποτέ!»

Ο Κλεάνθης Νικολαΐδης υπήρξε ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής του Ιστορικού, ο οποίος δέθηκε με τον σύλλογο και πλέον συνεχίζει να βρίσκετα...

Ο Κλεάνθης Νικολαΐδης υπήρξε ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής του Ιστορικού, ο οποίος δέθηκε με τον σύλλογο και πλέον συνεχίζει να βρίσκεται στην Πανιώνια οικογένεια μέσω των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ιστορικού! Σεμνός, ταπεινός, με τεράστια αγάπη και λατρεία στο ποδόσφαιρο και ιδίως στον Πανιώνιο.

Πρόσφατα τον συναντήσαμε και μας παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη για λογαριασμό του panionianea.gr, που σίγουρα αξίζει να διαβάσετε!

Για την πορεία του: "Αγωνίστηκα στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ το 1983 με 1985, ήμουν πολύ μικρός, ήταν, είναι και θα είναι μια οικογένεια για εμένα, διότι με υποδέχτηκαν πολύ θερμά και αγάπησα τον Ιστορικό μας Σύλλογο...Μια ομάδα, φτιαγμένη από ατσάλι, όλα τα παιδιά, ένα και ένα, τα θαυμάζω ακόμα...Ότι και να πω είναι πραγματικά λίγο...Η σημαντικότερη στιγμή για εμένα ήταν όταν το 1985 κερδίσαμε στα μπαράζ τον Μακεδονικό με 2-0, γιατί αυτή ομάδα, είχε και έχει ιστορία και δεν έπρεπε να πέσει ποτέ, έτσι και έγινε...Βέβαια δεν έπαιξα πάρα πολύ στον Πανιώνιο, γιατί έφυγα και πήγα και έπαιξα με την Καλλιθέα. Φυσικά και εκεί είχα πολύ σημαντικές στιγμές, γιατί ανεβήκαμε κατηγορία...Πάντα όμως (παρόλο τα 9 χρόνια και 1 ακόμα χρόνο στον Εθνικό Αστέρα) παρακολουθούσα και είχα στο μυαλό μου τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ...Πέρασα ωραία ποδοσφαιρικά χρόνια, κάνοντας μόνο φίλους..."

Για τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ: "Δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις, αυτή η μαγιά παικτών, που μέχρι σήμερα είμαστε μια δεμένη οικογένεια, όλοι αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα πραγματικά, είμαστε πολύ σημαντικός σύλλογος, ο Πανιώνιος είναι μία ιδέα που δεν πεθαίνει ποτέ...".

Οι διαφορές του τότε με το σήμερα: "Σήμερα είναι διαφορετικά, κυρίως από θέμα τεχνικής, επίσης οι ταχύτητες και τα συστήματα...Ενώ τότε ήταν πιο αργοί οι ρυθμοί, υπήρχε περισσότερο τεχνική...Τα πάντα όμως κινούνται γύρω απ΄τον σύλλογο μας και παρόλο τα όποια προβλήματα, πάντα είμαστε ζωντανοί και χαίρομαι που συνεχώς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κάνουμε μια πολύ καλή πορεία..."

Για τους προπονητές: "Εμένα οι προπονητές που με σημάδεψαν ήταν ο Πίγατζεκ, ο Περτζ και ο Αλέφαντος, πήρα πολλά και σημαντικά πράγματα από εκείνους, τα οποία θυμάμαι μέχρι και σήμερα με συγκίνηση..."

Για το Σήμερα: "Είμαι δημόσιος υπάλληλος στον Δήμο Αθηναίων, επίσης προπονώ (κυρίως στον Πειραιά) ομάδες με παιδιά, με τους Παλαίμαχους του Πανιωνίου χαίρομαι που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, έστω και έτσι...Είμαι χαρούμενος και δεν θέλω να μπω σε ΄΄χωράφια΄΄προπονητών παραπάνω...Χαίρομαι όμως με το να βοηθάω παιδιά να κυνηγήσουν το όνειρο τους...".

Για τον σημερινό Πανιώνιο: "Ο σημερινός Πανιώνιος προέρχεται από δύο καλές σεζόν, έχουμε παίκτες από μέταλλο, έχουμε καλό προπονητικό team, παράγοντες που αγαπάνε τον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος επίσης ανέκαθεν δίνει χρόνο και ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες, κάτι που το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη...". 

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια