Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπαίνουν αποστολή Νίλσεν, Γεσίλ!

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (24/02) με τον Αστέρα Τρίπολης...

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (24/02) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να βλέπει και τον Νίλσεν πλέον να έχει ανεβάσει ρυθμούς και αναμένεται να τον συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γεσίλ, καθώς και αυτός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε, θα μπει κανονικά στην αποστολή και το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Από εκεί και πέρα, ο Βλάχος συνεχίζει να αντιμετωπίζει κάποιες μικρο-ενοχλήσεις στον τένοντα και έτσι προληπτικά δεν ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση. Πάντως, αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Θυμίζουμε ότι στο ματς με τον Αστέρα επιστρέφουν και οι Κόρμπος, Μπανανά, Σαββίδης, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους.

Τέλος, οι Σιώπης, Ντουρμισάι και Τασουλής δεν υπολογίζονται ακόμα από τον Μιχάλη Γρηγορίου, λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζουν και οι τρεις εδώ και καιρό με τους κοιλιακούς.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια