Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε (ούτε) στην Πάτρα!

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι και ηττήθηκε στην Πάτρα από τον γηπεδούχο Προμηθέα με 69-58....

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι και ηττήθηκε στην Πάτρα από τον γηπεδούχο Προμηθέα με 69-58. 

Οι κυανέρυθροι είχαν σαφώς πολύ δύσκολο έργο, καθώς η ομάδα της Αχαΐας είναι πολύ δυνατή, πολύ ποιοτική και ειδικά στην έδρα της δύσκολα μπορείς να την αντιμετωπίσεις.

Ο Ιστορικός ήταν πίσω στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε σε κάποιο σημείο να μειώσει την διαφορά κάτω από τους 5 πόντους και μοιραία ηττήθηκε.

Η ομάδα του Ζιάγκου μετά από 17 αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που στη συνέχεια όμως πρέπει να αλλάξει, αφού θα χρειαστούν νίκες και εκτός Νέας Σμύρνης για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Α1.

H ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ ανδρών - 16η αγωνιστική

Προμηθέας Πάτρας - Πανιώνιος: 69-58

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 35-26, 51-40, 69-58

Πανιώνιος (Ζιάγκος): Σακελλαρίου 12(1), Dallo 6, Cupkovic 4, Mc Nealy 4, Σαρικόπουλος 13, Kravic 4, Kuakumensah 4, Δίπλαρος 9, Καμπερίδης, Ραλλάτος 2, Καρακεχαγιάς

Διαιτητές: Καρακατσούνης, Συμεωνίδης, Θεονάς

*Α΄γύρος: Πανιώνιος - Προμηθέας Πάτρας: 80-87

Δεν υπάρχουν σχόλια