Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται ξεκούραστος, αλλά και... σοκαρισμένος ο ΠΑΟΚ!

Όπως είναι γνωστό το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ένα ρολό χαρτιού προσγειώθηκε στο πρόσωπο του Γκαρθί...

Όπως είναι γνωστό το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ένα ρολό χαρτιού προσγειώθηκε στο πρόσωπο του Γκαρθία, με αποτέλεσμα ο προπονητής του ΟΣΦΠ να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη ο Ιστορικός υποδέχεται τους "ασπρόμαυρους" για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου, με την ομάδα του Λουτσέσκου να έρχεται εντελώς ξεκούραστη στη Νέα Σμύρνη, καθώς δεν έπαιξε αγώνα, αλλά και αρκετά σοκαρισμένη!

Σοκαρισμένη γιατί βάσει του πειθαρχικού κώδικα, όταν το ματς δεν γίνεται, οι ποινές είναι πολύ αυστηρές! Πιο συγκεκριμέμα: Μηδενισμός για την υπαίτια ομάδα, που σημαίνει ήττα στα «χαρτιά» με 0-3 για τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό και όχι μόνο… Πέρα από το πρόστιμο και την τιμωρία της έδρας των Θεσσαλονικέων προβλέπεται και αφαίρεση τριών βαθμών.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το άρθρο 15, παρ. 3, ε: «Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές».

Μένει να φανεί την Τετάρτη πως θα εμφανιστούν στη Νέα Σμύρνη οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Αν δηλαδή δείξουν ξεκούραστοι και φρέσκοι στον αγωνιστικό χώρο ή επηρεασμένοι από όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΟΣΦΠ...

Δεν υπάρχουν σχόλια