Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το ενδιαφέρον σε Ρόδο και Λάρισα, «δράση» και στο Αρτάκης!

Πανιώνιο Σάββατο, Πανιώνια δράση σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αλλά και γυναικείο βόλεϊ! Στην "μάχη" για την 15η αγωνιστική ρίχν...

Πανιώνιο Σάββατο, Πανιώνια δράση σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αλλά και γυναικείο βόλεϊ!

Στην "μάχη" για την 15η αγωνιστική ρίχνεται το μπάσκετ, όπου στις 16:30 αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Κολοσσό Ρόδου.

Στόχος της ομάδας του Ζιάγκου είναι να πάρει τη νίκη, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα και βέβαια σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Οι κυανέρυθροι θα αγωνιστούν χωρίς το μεγάλο τους μεταγραφικό απόκτημα, τον Χόμπσον, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ έχει τενοντίτιδα!

Στις 17:00 ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος φιλοξενείται στη Λάρισα από την ΑΕΛ και άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου ευελπιστούν πως η ομάδα θα καταφέρει να επανέλθει στις νίκες.

Φυσικά ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά πως η ομάδα της Λάρισας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το "AEL FC ARENA" είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη ομάδα. Ωστόσο στόχος είναι η νίκη και οι κυανέρυθροι θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς!

Εκτός τέθηκαν οι Σιώπης Ντουρσμισάι για να πάρουν ανάσες ξεκούρασης, ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου με την Λαμία, ενώ αντίθετα οι "νέοι" Νίλσεν και Ουάσινγκτον μπήκαν στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά οι 20 της κυανέρυθρης αποστολής: Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.

"Δράση" και στο Αρτάκης

Κυανέρυθρο αγωνιστικό Σάββατο και για ένα ακόμη τμήμα του Ιστορικού. Ο λόγος για την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου, που υποδέχεται στον ΓΑΣ Μεσσάρα, στις 16:00.

Οι κυανέρυθρες βρίσκονται στην 5η θέση με 25 βαθμούς ενώ η Κρητική ομάδα στην 4η θέση με 27. Οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για ένα παιχνίδι-ντέρμπι!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια