Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζάκκας: «Ο Πανιώνιος έκανε τα πάντα, λάθος φιλοσοφία ο Οφκίρ»

Η απόκτηση του Μοχάμεντ Οφκίρ "ναυάγησε" για τον Πανιώνιο, με τον μάνατζερ του 21χρονου ποδοσφαιριστή να εξηγεί στα panionianea...

Η απόκτηση του Μοχάμεντ Οφκίρ "ναυάγησε" για τον Πανιώνιο, με τον μάνατζερ του 21χρονου ποδοσφαιριστή να εξηγεί στα panionianea.gr τους λόγους που δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή.

Ο Θόδωρος Ζάκκας, ο οποίος εκπροσωπεί τον Νορβηγό εξτρέμ, εξήγησε τι δεν πήγε καλά και τελικά ο πελάτης του δεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.

"Από την πλευρά του ο Πανιώνιος έκανε τα πάντα για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Σαν εκπρόσωπος του παίκτη στην Ελλάδα είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο κ. Ζαμάνης", ήταν τα αρχικά του λόγια, για να συνεχίσει:

"Αρχικά είχαμε πει ο Πανιώνιος να έχει ως δανεικό τον παίκτη και αν έμενε ικανοποιημένος να τον αποκτήσει με μία καλή τιμή το Καλοκαίρι με δύο χρόνια συμβόλαιο. Την πρώτη σεζόν του συμβολαίου του θα είχε μία άυξηση και κάτι ανάλογο και στην δεύτερη. Ο παίκτης, όμως, για την δεύτερη χρονιά ζήτηση υπερβολικό ποσό! Ο κ. Ζαμάνης έκανε και πάλι την πρόταση του, όμως δεν το δέχτηκε.

Είναι μεγάλο ταλέντο, τον πιστεύω σαν ποδοσφαιριστή, όμως είχε μία μέτρια σεζόν φέτος και δεν το σκέφτηκε καλά. Εγώ του είπα πως πρέπει να δεχτεί την πρόταση, όμως δεν το έκανε. Είχε λάθος φιλοσοφία. Δεν συμφέρει προφανώς τον Πανιώνιο να πληρώσει για να τον αποκτήσει και να υπογράψει μετά μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο με κίνδυνο να τον χάσει μετά χωρίς να έχει χρηματικό όφελος. Η νοοτροπία του παίκτη δεν είνα αυτή που έπρεπε και ίως καλύτερα που τελικά δεν πήγε στον Πανιώνιο, ίσως δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία του συλλόγου".

Κλείνοντας ανέφερε ξανά πως: "Θέλω να πω ξανά πως στον Πανιώνιο έκαναν τα πάντα και δεν έχω κανένα παράπονο. Ο Οφκίρ δεν κατάλαβε τι έπρεπε να γίνει...".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια