Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόκριση με νικηφόρο πέρασμα και από το Ηράκλειο!

Την ανωτερότητα του έδειξε και στο "Γεντί Κουλέ" ο Πανιώνιος, επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ και πήρε το "εισιτήριο" πρ...

Την ανωτερότητα του έδειξε και στο "Γεντί Κουλέ" ο Πανιώνιος, επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ και πήρε το "εισιτήριο" πρόκρισης για την φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικράτησε και εκτός έδρας των Κρητικών και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα πήρε άνετα την πρόκριση για την φάση των "8" του θεσμού.

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Σπιριντόνοβιτς στο 28ο λεπτό με όμορφη ατομική ενέργεια, με τον τεχνικό της ομάδας να δίνει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο και στους μικρούς Βουκελάτο, Οικονομίδη, Σταυρόπουλο. Από το ξεκίνημα του αγώνα έπαιξε ο Πινιώτης!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 15 λεπτά το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό, όμως στη συνέχεια απέκτησε ταχύτητα.

Αρχικά, οι γηπεδούχοι απείλησαν στην αντεπίθεση με τον Μάνο, όμως δεν έβγαλαν τελική προσπάθεια.

Αντίθετα, οι κυανέρυθροι μετά υο 18ο λεπτό ανέβασαν την απόδοση τους και στο 20' ο δεύτερος επόπτης στέρησε από τον Πανιώνιο την μεγάλη ευκαιρία. Ο Σαββίδης βγήκε σε θέση τετ α τετ, όμως υποδείχθηκε σε οφσάιντ. Μία λανθσαμένη υπόδειξη, καθώς φάνηκε πως ο μέσος του Ιστορικού έφυγε από κανονική θέση!

Τέσσερα λεπτά μετά (24') ο Πανιώνιος έχασε τριπλή μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-1. Ο Μασούρας έκανε το κοντρόλ και το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Στρέζο σε μεγάλη επέμβαση. Στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Σαββίδη κόντραρε στον Φαζό με την μπάλα να στρώνεται στον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος από καλή θέση μέσα από την περιοχή δεν έπιασε σωστά το σουτ και δεν κατάφερε να απειλήσει.

Στο 28', όμως, ο 24χρονος εξτρέμ του Ιστορικού πέτυχε αυτό που δεν κατάφερε νωρίτερα. Έκλεψε την μπάλα δεξιά στην μεσαία γραμμή, έτρεξε έως την περιοχή του ΟΦΗ και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο. Με αυτό το τέρμα οι κυανέρυθροι έφτασαν ακόμα πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης.

Στα επόμενα λεπτά δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, με το 0-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της “επανάληψης” ο Γρηγορίου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Βουκελάτο, με τον Μασούρα να περνάει εκτός προκειμένου να πάρει ανάσες ξεκούρασης.

Μάλιστα, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, στο 50ο λεπτό, λίγο έλειψε να σκοράρει! Έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στρέτζου.

Από εκεί και πέρα ουσιαστικά άλλες φάσεις δεν έγιναν, με τον Πανιώνιο άνετα να φτάνει στη νίκη και στην πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή με τα κυανέρυθρα σημείωσε ο Οικονομίδης, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 67ο λεπτό.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός, Παπατόλιος, Κουτσιανικούλης, Μάνος

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά (57' Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Πινιώτης, Μασούρας (46' Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (67' Οικονομίδης), Γεσίλ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια