Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι μεταγραφικές κινήσεις...

Ο Πανιώνιος έχει ολοκληρώσει τρεις κινήσεις ενίσχυσης έως τώρα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να προσανατολίζονται για ακόμα δύο με τρει...

Ο Πανιώνιος έχει ολοκληρώσει τρεις κινήσεις ενίσχυσης έως τώρα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να προσανατολίζονται για ακόμα δύο με τρεις μεταγραφές...

Ο Ιστορικός μετά τις αποχωρήσεις των Μασούντ, Οικονόμου, Χατζισαφί έβαλε... μπρος τις μηχανές για την ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί επίσημα η επιστροφή του Χρήστου Τασουλή και οι μεταγραφές των Μπραχίμι, Μακρύλλου, με τους κυανέρυθρους να "ψάχνονται" για δύο με τρεις κινήσεις ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο Κάργας, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από το τεχνικό τιμ, είναι δεδομένο πως ο Πανιώνιος θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ στην θέση αυτή, αφού πλέον υπάρχουν και υπολογίζονται μόνο οι Μπανανά, Γκιοατά και Σταυρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, επιθυμία του Μιχάλη Γρηγορίου είναι να αποκτηθεί και ένας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και κυρίως σαν ανασταλτικός μέσος. Ήδη οι κυανέρυθροι έχουν ενισχυθεί με τους Μπραχίμι Μακρύλλο στο κέντρο, όμως φαίνεται πως θα γίνει κίνηση για την απόκτηση και ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι πιο αμυντικογενής.

Τέλος, στον Πανιώνιο εξετάζουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την επιθετική γραμμή της ομάδας και εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο θα γίνει κίνηση. Πάντως, η εν λόγω θέση δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους κυανέρυθρους.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια