Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξέρει να μην χάνει...

Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλός, ο Ιστορικός κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Αγρίνιο, μένοντας στο 1-1 με τον γηπ...

Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλός, ο Ιστορικός κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Αγρίνιο, μένοντας στο 1-1 με τον γηπεδούχου Παναιτωλικό.

Ο Πανιώνιος δεν εμφανίστηκε καλός στον αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου, επιθετικά ήταν ακίνδυνος μέχρι το 81ο λεπτό, όταν δηλαδή ο Λάμπρου σκόραρε και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους κυανέρυθρους.

Αμυντικά ο Ιστορικός είχε καλή παρουσία, ο Παναιτωλικός δεν απείλησε και εκείνος σχεδόν καθόλου, όμως το αβίαστο λάθος του Γκιοατά στο 25 επέτρεψε στους γηπεδούχους να προηγηθούν με τον Μοράρ.

Mε αυτή την ισοπαλία ο Πανιώνιος πήγε στους 27 βαθμούς και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Πλέον άπαντες περιμένουν το σημαντικό εντός έδρας  ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο την Λαμία

Να σημειωθεί πως το ντεμπούτο τους με τα κυανέρυθρα έκαναν οι Μπραχίμι, Μακρύλλος, οι οποίοι στο διάστημα που αγωνίστηκαν είχαν καλή παρουσία.

Το παιχνίδι

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς από την έντονη βροχόπτωση που είχε προηγηθεί στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να έχει μαζέψει πολύ νερό σε αρκετά σημεία του χορταριού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά. Από την άλλη ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να πάρει την μπάλα στα πόδια του, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο.

Ο Τσοκάνης βγάζει σέντρα, ο Γκιοατά κάνει απίστευτο λάθος τροφοδοτώντας τον Μοράρ και εκείνος ανοίγει το σκορ.

Στο 25' σε μία φάση που δεν... μύριζε κίνδυνο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ! Ο Τσοκάνης έβγαλε μία σέντρα, ο Γκιοατά χωρίς πίεση έκανε πολύ κακό υπολογισμό της μπάλας και ουσιαστικά με κεφαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Μοράρ, ο οποίος είπε.. ευχαριστώ και με πλασέ άνοιξε το σκορ!

Η ομάδα του Γρηγορίου δεν κατάφερε στη συνέχεια του ημιχρόνου να αντιδράσει, να βγάλει επιθετικές ενέργειες και μοιραία το 1-0 ήταν και το σκορ του 45λεπτου.

Η εικόνα του Πανιωνίο σε αυτό το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακή, χωρίς καμία φάση μπροστά στην αντίπαλη εστία, ενώ αμυντικά μπορεί να μην αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, όμως το αβίαστο λάθος του Γκιοατά έδωσε την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να πάρει το προβάδισμα.

Με το ξεκίνημα της “επανάληψης” ο Μιχάλης Γρηγορίου πέρασε στο παιχνίδι τον Μπραχίμι στην θέση του Σαββίδη. Έτσι ο Κοσοβάρος με το “καλημέρα” έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο 50' ο Βλάχος βγήκε ωραία από τα δεξιά, έκανε και την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Σπιριντόνοβιτς δεν κατάφερε να γίνει αποδέκτης της μπάλας και να απειλήσει.

Με την είσοδο του Μπραχίμι ο Πανιώνιος ανέβασε λίγο τις γραμμές του και πίεζε πιο ψηλά τους γηπεδούχους, έχοντας ως στόχο φυσικά να κλέψει μπάλες και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στο 65' ο Γρηγορίου προχώρησε σε δεύτερη αλλαγή, με τον Λάμπρου να παίρνει την θέση του Σπιριντόνοβιτς.

Η ομάδα δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις προς την αντίπαλη εστία και έτσο στο 73' ο τεχνικός του Πανιωνίου αποφάσισε να ρισκάρει περισσότερο και να κάνει πιο επιθετική την ομάδα. Πέρασε και τον Μακρύλλο στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλετον Γκιοατά και ουσιαστικά τα έπαιξε... όλα για όλα! Άλλωστε δεν είχε άλλον επιθετικό στον πάγκο για να τον περάσει στο ματς.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν και με τον χρόνο, καθώς καθυστερούσαν όσο μπορούσαν σε κάθε φάση, με αποτέλεσμα να κυλάει ο χρόνος υπέρ τους!

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, ο Πανιώνιος ναι μεν είχε πάρει την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να τελειώσει μία φάση!

Στο 81', όμως, στην μοναδική ευκαιρία του ο Ιστορικός κατάφερε να ισοφαρίσει! Ο Σιώπης με υπέροχη κάθετη ασιστ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Λάμπρου, με τον μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου να κάνει ιδανικό τελείωμα για το 1-1!

Στα επόμενα λεπτά δεν έγινε κάτι ιδιαίτερα, ο Πανιώνιος είχε καλή και σωστή λειτουργία, κράτησε την ισοπαλία και έφυγε με τον βαθμό από μία δύσκολη έδρα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρόσα, Μάζουρεκ (73' Ρ'οτσα), Ντίας, Μοράρ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά (73' Μακρύλλος), Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (65' Λάμπρου), Ντουρμισάι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια